Osallistu Suurkilpailuun 2021

Kirjoittanut 2.12.2021

Osallistu perinteiseen Suurkilpailuun! Kuvien aihe on vapaa. Arvostelussa kiinnitämme huomiota kuvien kertovuuteen ja omaperäisyyteen.

Ennennäkemättömiä kuvia

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu joukkotiedotusvälineissä (mm. lehdet, tv, kirjat) tai sijoittunut kilpailuissa. Kuva saa kuitenkin olla ollut esillä omalla galleria-, Facebook- tai blogisivullasi.

(Valokuva ei saa olla sijoittunut kymmenen parhaan joukkoon esim. kameraseurojen liiton näyttelyissä, mutta saa olla sijoittunut kerhoiltojen kuvakilpailuissa. Saa myöskin olla painettuna näyttelykatalogiin, jos ei ole sijoittunut kymmenen parhaan joukkoon.)

Sinulla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Lisäksi sinulla on oltava lupa kuvan julkaisuun kotirauhan ja muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä.

Osallistuminen

Voit osallistu korkeintaan neljällä kuvatiedostolla. Lähetä kuvasi viimeistään tiistaina 4.1.2022. Digikuvien tulee olla jpeg-muodossa. Kuvan pitkän sivun tulee olla vähintään 1700 pikseliä ja enintään 3500 pikseliä.

Kirjoita kuvan mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimesi (kuvaajan nimi), täydellinen osoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Sähköpostiosoitteesi.
  • Kuvan nimi.
  • Kerro, missä ja millä välineillä kuva syntyi.
  • Ilmoita, mikäli tiedät, kuvan valotusarvot: aika, aukko ja ISO-herkkyys.

Nimeä tiedosto niin, että tiedostonimestä voi yksilöidä kuvaajan ja teoksen (esim. keijo_kuvaaja_luonto.jpg, jos kuvaajan nimi on Keijo Kuvaaja ja teoksen nimi Luonto)

Lähetä kuvasi osoitteeseen: suurkilpailu@kamera-lehti.fi

Tulokset

Kamera-lehti esittelee kilpailun 10 voittajaa helmikuun 2022 numerossa sekä nettisivullaan.

Kamera-lehdellä on oikeus julkaista palkitut kuvat Suurkilpailuun liittyvissä yhteyksissä ilman erillistä korvausta. Palkitsemattomia kuvia järjestäjä voi julkaista 80 euron korvausta vastaan.

Palkinnot

Ensimmäinen palkinto on 300 euron lahjakortti, toinen palkinto on 150 euron lahjakortti ja kolmas palkinto 80 euron lahjakortti kameraliikkeeseen.