Pieni modulaarinen toimintakamera DJI:lta

Kirjoittanut 14.11.2021

Boston Distribution tuo myyntiin monipuolisen DJI Action 2 – toimintakameran, jonka magneettisen ja modulaarisen rakenteen ansiosta kameran eri osia on vaivaton liittää toisiinsa nopeasti.

Kevytrakenteisen (56 g) kameramoduulin alumiiniseosrunko tekee käytöstä vaivatonta. Se myös mahdollistaa kameran kiinnityksen monin eri tavoin. Kameramoduuli voidaan ripustaa yksinään kaulanauhalla rinnalle roikkumaan, kiinnittää päähän otsapannalla, liittää osaksi kypärää helpolla kiinnitysmekanismilla tai asettaa erilaisille jalustoille.

DJI Action 2 sisältää 1/1,7 tuuman cmos-kennon ja kehittynyttä kuvaustekniikkaa. Kamera kykenee 4K-tarkkuuteen 120 kuvan sekuntinopeudella. Laajakulmaobjektiivin ansiosta kamera kykenee kuvakulmaltaan jopa 155 asteen otoksiin. Erikoisobjektiivi tekee kuvan myös reunoilta teräväksi ja ehkäisee kuvan vääristymistä. Kameralla voidaan helposti kuvata nopeutettuja ja hidastettuja videoita.

Kameran Rocksteady 2.0- ja HorizonSteady-vakautustekniikat huolehtivat tärinänvaimennuksesta ja videokuvan tasapainotuksesta.

Kestävän rakenteen ansiosta kameramoduulia voidaan käyttää myös ääriolosuhteissa. Se on suojattu kastumiselta, pölyltä ja pudotuksilta. Se kestää upotukset veteen jopa kymmenen metrin syvyyteen saakka. Laadukas oled-kosketusnäyttö on suojattu vahvalla Gorilla Glass -lasipinnalla.

Kameramoduulin oma akku mahdollistaa enintään 70 minuutin videotallennuksen. Moduulissa on myös 32 gigatavun sisäinen muisti. Neljällä mikrofonilla, oled-kosketusnäytöllä ja microsd-muistikorttipaikalla varustetulla etunäyttömoduulilla kokonaisuuden akunkesto nousee jopa 160 kuvausminuuttiin ja kuvausominaisuudet monipuolistuvat. Näin se on oivallinen apuväline etenkin striimaajille ja videobloggaajille.

Muita lisävarusteita ovat 180 minuutin kuvausajalla ja microsd-muistikorttipaikalla varustettu lisävirtamoduuli, magneettiset kaulanauha ja otsapanta, kaksi erilaista kamerajalustaa, kaukosäätimellä varustettu kameran lisävarsi, makrolinssi, langaton mikrofoni, kamerakelluke ja 60 metriin asti vesitiivis sukelluskotelo. Videoiden ja kuvien muokkaaminen sekä jakaminen sosiaaliseen mediaan onnistuvat monipuolisella DJI Mimo -puhelinsovelluksella.

DJI Action 2 on saatavissa kahdenlaisena yhdistelmäpakettina. DJI Action 2 Dual-Screen Combo maksaa noin 540 euroa ja sisältää kamera- ja näyttömoduulin. DJI Action 2 Power Combo maksaa noin 410 euroa ja sisältää kamera- ja lisävirtamoduulin.