Profotolta uusia tasovalomuokkaimia

Kirjoittanut 21.3.2024

Uusissa Profoto Softbox Silver -tasovalomuokkaimissa on kiinteä soviterengas ja niiden kasaaminen hoituu sekunneissa. Muokkaimet ovat yhteensopivia kaikkien Profoton valojen kanssa (A-sarjan salamat tarvitsevat OCF-adapterin) ja niiden monipuoliset lisävarusteet antavat vapauden muotoilla valoa haluamallasi tavalla.

Profoto Softbox -muokkaimet luovat pehmeän ja imartelevan valon. Ne myös kestävät kuumuutta ja sopivat käytettäväksi halogeenivalojen kanssa (maks. 500 W halogeeni).

Profoto Softbox Octan ympyrämuoto tuottaa luonnollisen heijastuksen kuvattavan silmiin, mikä tekee siitä sopivan muotokuvien valaisuun. Octat ovat käytetyimpiä muoti-, beauty- ja muotokuvauksessa. Valon pehmeyttä ja voimakkuutta voidaan säätää irrotettavan ja vaihdettavan diffuusorin avulla. Syvennetty etuosa jakaa valon luonnollisen näköisesti. Octan halkaisija on 90 cm.

Suorakaiteen muotoisen Profoto Softboxin monikäyttöisyys tekee siitä suosituimman tasovalomuokkaimen. Muokkain sopii kaikkiin tarkoituksiin muotokuvista tuotekuviin. Muokkaimen koko on 60×90 cm.

Kapeaa Profoto Softbox Strip:iä käytetään usein erottamaan kohde taustasta. Tuotekuvaaja, joka tarvitsee pitkän ja kapean kiillon pehmeillä reunoilla, todennäköisesti valitsee juuri tämän muokkaimen. Sen koko on 30×120 cm.

Fimekon maahantuomat Profoto Softbox 3′ Octa Silver, Profoto Softbox 2×3′ Silver ja Profoto Softbox 1×4′ Strip Silver maksavat 495 euroa.