Seurat toimivat: elokuussa

Kirjoittanut 23.6.2021


Kameraseurat kouluttavat

Tampereen Valokuvausseura ry, www.valokuvausseura.fi/valokuvauskurssit

Kameraseura ry, www.kameraseura.fi/koulutus

Kurssit järjestetään paikallinen koronatilanne huomioiden.


Kamerakävelyt Turussa

Turun Kamerat ry järjestää vapaamuotoisia kuvakävelyitä kesäkuukausina aina kuun viimeisenä sunnuntaina (27.6., 25.7., 29.8.). Tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille. Kukin osallistuja kuvaa itsenäisesti, mutta seuran jäsenet opastavat tarvittaessa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.turunkamerat.fi


Liity alueesi kameraseuraan – Kehity kuvaajana!

Seurassa tapaat muita saman henkisiä kuvaajia ja yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. Taitotasolla, iällä tai kalustolla ei ole väliä, kännykälläkin voi hyvin aloittaa, seurassa on tarkoitus oppia lisää. Voit käydä jäsentapaamisissa tutustumassa toimintaan ennen liittymistä. Lähes puolet seurojen jäsenistä on naisia.

Suomessa on lähes 80 aktiivisesti toimivaa alueellista kameraseuraa. Tutustu niiden verkkosivuihin ja tulevaan ohjelmaan. Etsi lähin seurasi: www.sksl.fi/jasenseurat


Nuoret valokuvaajat

Nuoret Valokuvaajat (NVK) on Suomen suurin nuorille valokuvausharrastajille suunnattu yhteisö. NVK viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaa ja on sen kunniaksi rekisteröitynyt omaksi yhdistyksekseen.

Valokuvauksesta kiinnostuneille nuorille järjestetään mielenkiintoisia koulutuksia ja tapahtumia. Suurin ja suosituin tapahtuma on lähes viikon mittainen kesäleiri, jossa osallistujat oppivat taitoja luonto- ja maisemakuvauksesta henkilö- ja tuotekuvaukseen sekä kuvankäsittelyyn liittyen.

NVK:n tomintaan voit osallistua myös Instagramin #nvkviikonkuva-kilpailussa ja useilla paikkakunnilla järjestettävissä NVK Local -tapahtumissa.

Liity mukaan Nuoret Valokuvaajat ry:hyn ja tule osaksi kehittyvää ja kasvavaa nuorten valokuvaajien yhteisöä. Pääset nauttimaan myös kätevistä jäseneduista.

Lisätietoja ja ohjeet liittymiseen: www.nuoretvalokuvaajat.fi

IG: @nuoretvalokuvaajat


Näyttelyt

This Is Life. Kameraseura Mielikuvituksen järjestämän kansainvälisen This Is Life näyttelykuvien osallistumisaika 1.4.-31.7.2021. Lisätiedot ja ohjeet: www.thisislife.fi

Kuvaa kesällä SKsL:n syksyn Teemanäyttelyä ajatellen. Aiheena ”Neste”. Kansainvälinen näyttely Obsession of light 2021. Molempiin näyttelyihin kuvien lataus alkaa heinäkuussa.


Seurainfo

Kameraseura, ota uusi jäsenrekisteri käyttöön
SKsL on valinnut uudeksi jäsenrekisteriksi verkossa toimivan FloMembers-palvelun. Gruppoa ei tule enää päivittää. FloMembers helpottaa seuran puuhaihmisten työtä ja parantaa viestintää. Ottaaksesi uuden jäsenrekisterin käyttöön seurassasi, soita SKsL/Raimo Korpela, 0400 767 000.

Kasvattaaksesi jäsenmäärää, järjestä kurssi seuran jäsenille ja ota mukaan myös yleisöä.
Valokuvauskurssin järjestäminen ulkopuoliselle harrastajille ja seuran jäsenille, on erinomainen tapa kasvattaa seuran jäsenmäärää. Lisätietoa valokuvauskursseista ja kurssien järjestämisestä www.sksl.fi/valokuvauskoulutus

Haluatko näkyvyyttä tapahtumallesi?
Liitto julkaisee jäsenseurojen tapahtumia verkkosivuillaan ja some-kanavissa. Kerro tapahtumastasi sähköpostilla tiedotus@sksl.fi ja otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Päivitä seurasi uudet toimihenkilöt jäsenrekisteriin!
Kun päivität toimihenkilöt PHR:n yhdistysrekisteriin, muuta henkilöiden roolit myös FloMembers jäsenrekisteriin. Näin liiton lähettämät oleelliset näyttelyinfot ja seuratoimintaan liittyvät tiedotteet tavoittavat seurajohdon. Jäsenet päivittävät muuttuneet tietonsa rekisteriin itse.

Oletko kameraseurassa, joka ei ole vielä liiton jäsen?
Liitto jäsenmaksuun kuuluu jäsenrekisteri ja Office 365 toimisto-ohjelmat. Seuran jäsenet saavat oikeuden osallistua liiton vuosittaisiin näyttelyihin sekä moniin kansainvälisiin kuvakilpailuihin. Lisäksi liitolta saa tukea ja neuvoja seuratoiminnan pyörittämiseen, se järjestää koulutuksia, tarjoaa etäpalaveri- ja toimisto-ohjelmat seuran käyttöön sekä myöntää rahallista tukea valokuvauskursseihin.

Suomen Kameraseurojen Liitto (SKsL) on 1932 perustettu valokuvauksen harrastajien keskusliitto. Jäsenseuroja on 80 ja niissä jäseniä noin 4500. Lisätietoja: toimisto@sksl.fi tai toiminnanjohtaja Kari Tolonen, puh. 0400 634 631.