Sony mukana mobiilikilvassa

Kirjoittanut 24.9.2020

Sony on menestynyt loistavasti kameravalmistajana, varsinkin peilittömien kameroiden kehittäjänä, mutta Sonyn osuus maailman puhelinmarkkinoista on pienentynyt jatkuvasti vuoden 2014 jälkeen. Tällä hetkellä Sony kuuluu ryhmään ”muut valmistajat” isojen eli Huawein, Samsungin, Applen ja parin muun jälkeen.

Sony on kuitenkin mukana ja luvassa on uusia malleja. EISA palkitsi juuri vuoden puhelimeksi ryhmässä 2020-2021 Multimedia Smartphone mallin Xperia 1 II mainesanoin ”Sonyn Xperia 1 II on varsinainen multimediamylly, joka on räätälöity täydellisesti kuvaajille ja musiikinkuuntelijoille. Sen kolmeen kameraan on lainattu teknologiaa Sonyn kehittyneistä Alpha-kameroista: sarjakuvaus onnistuu 20 ruudun sekuntinopeudella, jatkuvalla automaattitarkennuksella sekä automaattisella silmäntunnistuksella, kun taas Photography Pro- ja Cinematography Pro -sovellukset heijastelevat Sonyn ammattilaismalliston säätömahdollisuuksia ja toiminnallisuutta”.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään tai osta käyttöoikeus palveluun. Painetun lehden tilaajana sinulla on lukuoikeus artikkeliin – valitse Kirjaudu.