Suurkilpailu 2016 on käynnissä

Kirjoittanut 30.10.2016

Kilpailuaika on päättynyt!

Osallistu perinteiseen Suurkilpailuun! Kuvien aihe on vapaa. Arvostelussa kiinnitämme huomiota kuvien kertovuuteen ja omaperäisyyteen.

Ennennäkemättömiä kuvia

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu tai sijoittunut kilpailuissa. Kuva saa kuitenkin olla ollut esillä suppean yleisön nähtävänä omalla galleria-, Facebook- tai blogisivullasi.

Sinulla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Lisäksi sinulla on oltava lupa kuvan julkaisuun kotirauhan ja muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä.

Osallistuminen

Voit osallistu enintään neljällä kuvatiedostolla. Lähetä kuvasi viimeistään maanantaina 7.11.2016. Kuvien tulee olla jpeg-muodossa. Kuvan pitkän sivun tulee olla vähintään 1700 pikseliä ja enintään 3500 pikseliä.

Kirjoita kuvan mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimesi (kuvaajan nimi), täydellinen osoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Sähköpostiosoitteesi.
  • Kuvan nimi.
  • Kerro, missä ja millä välineillä kuva syntyi.
  • Ilmoita, mikäli tiedät, kuvan valotusarvot: aika, aukko ja ISO-herkkyys.

Nimeä tiedosto niin, että tiedostonimestä voi yksilöidä kuvaajan ja teoksen (esim. keijo_kuvaaja_luonto.jpg, jos kuvaajan nimi on Keijo Kuvaaja ja teoksen nimi Luonto)

Lähetä kuvasi osoitteeseen: suurkilpailu@kamera-lehti.fi

Palkinnot

Kymmen parasta kuvaa palkitaan hienoilla kuvauspalkinnoilla. Palkinnot ovat voittajalle veronalaista ansiotuloa.

Fujifilm-X-T10-kit-XC16-50-II1. palkinto

Fujifilm X-T10 + XC 16-50/3.5-5.6 OIS II

Palkinnon arvo noin 900 €

Fujin järjestelmäkamerassa on 16,3 megapikselin APS-C X-Trans CMOS -kuvakenno sekä EXR Pro II -prosessori. Ne tuottavat laadukkaita kuvia ja videoita. ISO-herkkyys yltää jopa 51 200:aan asti ja sarjakuvausnopeus on 8 k/s. Kamerassa on kääntyvä näyttö, ja erittäin terävän 2,36 miljoonan kuvapisteen elektronisen etsimen viive on ainoastaan 0,005 sekuntia.
77 automaattitarkennuspistettä takaa nopean ja täsmällisen tarkennuksen. Full HD -videoita voi kuvata jopa 60 kuvan sekuntinopeudella. Yhdysrakenteinen salama auttaa kuvaamaan hämärässäkin. Wifi-yhteyden avulla jaat kuvat nopeasti sosiaaliseen mediaan älylaitteen kautta.

PowerShot-SX720-HS-BK-Flash-Up-FSL2. palkinto

Canon PowerShot SX720 HS

Palkinnon arvo noin 350 €

Oivallinen taskukokoinen matkakamera, jossa on 40x zoomi. 24–920 mm:n kinovastaavalla objektiivilla saat kuvattua kaukaisimmatkin kohteet. Kuvaa hienoja kuvia ja videoita missä vain: 20,3 megapikselin CMOS-kuvakenno, optinen kuvanvakaaja ja tehokas DIGIC 6 -kuvaprosessori tuottavat teräviä ja kirkkaita kuvia heikommassakin valaistuksessa. Yhdistä kamera yhteensopiviin älylaitteisiin ja jaa kuviasi ja videoitasi yhdellä napautuksella.

veden-katkemia-kansi3. palkinto

Maahengen kirjalahjakortti

Palkinnon arvo 200 €

Katso Maahengen valokuvataide- ja luontokuvakirjojen esittelyt.

Cullman-nanomax-2604.–10. palkinto

Cullman nanomax 260 -jalusta

Palkinnon arvo 85 €

Tulokset

Kamera-lehti esittelee kilpailun 10 voittajaa tammikuun 2017 numerossa sekä nettisivullaan.

Kamera-lehdellä on oikeus julkaista palkitut kuvat Suurkilpailuun liittyvissä yhteyksissä ilman erillistä korvausta. Palkitsemattomia kuvia järjestäjä voi julkaista 80 euron korvausta vastaan.