Uusi potrettilasi peilittömille kameroille

Kirjoittanut 17.12.2018

Samyang on tuonut markkinoille kevytrakenteisen ja kompaktin 85 mm f/1,8 -teleobjektiivin, joka on suunniteltu erityisesti aps-c-kennolla varustetuille peilittömille järjestelmäkameroille.

Samyang MF 85 mm f/1,8 ED UMC CS on pienikokoisena hyvä kumppani aps-c-kennoisille peilittömille järjestelmäkameroille. Objektiivi on saatavilla neljällä erilaisella kiinnityksellä: Canon EOS M, Sony E, Fujifilm X sekä Micro Four Thirds (MFT).

MF 85 mm f/1,8 ED UMC CS on varustettu leveällä tarkennusrenkaalla, jonka kumipinnoite varmistaa tarkan ja mukavan otteen tarkennettaessa. 65 cm:n lähitarkennusetäisyys tarkoittaa, että linssi on potrettikuvauksen lisäksi hyvä ruoka- sekä lähikuvauksessa. Kelluvan linssirakenteensa ansiosta objektiivi säilyttää terävyytensä kaikilla tarkennusetäisyyksillä.

Objektiivin optinen rakenne koostuu yhdeksästä linssielementistä, jotka on jaettu seitsemään optiseen ryhmään. Kromaattisen aberraation ja muiden vääristymien minimoimiseksi järjestelmässä on sekä korkean taitekertoimen (HR) että ED-linssi.

Focus Nordicin maahantuoma Samyang MF 85 mm f/1,8 ED UMC CS maksaa noin 330 euroa.