DJI:lta uusi toimintakamera

Kirjoittanut 1.12.2022

DJI Osmo Action 3 on suunniteltu ratkaisuksi aktiivisen elämän kuvaamiseen. Kameran mukana tulevan 1 770 milliampeeritunnin vaihdettavan akun avulla kamera tallentaa videota jopa 160 minuuttia kertalatauksella. Kamera ja akku kestävät jopa -20°C kylmyyttä. Akku latautuu nollasta 80 prosenttiin vain 18 minuutissa ja nollasta sataan prosenttiin 50 minuutissa.

Kamerassa on sisäänrakennettu kiinnitysjärjestelmä, jolla kameran voi kiinnittää nopeasti ja turvallisesti ohjaustankoon, kypärään ja muihin paikkoihin joko vaaka- tai pystyasentoon. Pikakiinnitysjärjestelmä takaa luotettavan kiinnityksen ja kameran asennon nopean vaihtamisen. Kamera kestää myös kolhuja ja vettä jopa 16 metrin syvyyteen asti ilman lisätarvikkeita.

Kameran 1/1,7 tuuman kuvakenno, 155 asteen kuvakulma ja monipuoliset vakautustekniikat mahdollistavat vakaan 4K-videotarkkuuden enintään 120 kuvan sekuntinopeudella. Parannettu lämmönhallintajärjestelmä mahdollistaa jatkuvan 4K/60 k/s -videotallennuksen koko akunkeston ajan ilman ylikuumenemista. D-Cinelike-väritila on tuettuna tavallisissa, hidastetuissa ja timelapse-videoissa.

Kameran kuvanvakautus perustuu kolmeen DJI:n tekniikkaan. RockSteady 3.0 poistaa tehokkaasti kameran tärinän jopa 4K/120 k/s -laadullakin. HorizonSteady auttaa poistamaan kameran tärinän ja korjaa vaakasuuntaisen kallistuksen missä tahansa kulmassa. HorizonBalancing korjaa kallistuksen vaakasuunnassa 45 asteen sisällä ja tukee vakaata 4K/60fps-laatua. Se on RockSteadyn ja HorizonSteadyn välimuoto, joka on ihanteellinen silloin, kun etusijalla on vakaa 4K-kuva vaihtelevassa ympäristössä.

DJI Osmo Action 3 on ensimmäinen toimintakamera kahdella kosketusnäytöllä, joilla käyttäjä voi hallita asetuksia mistä tahansa kulmasta. Kolmen mikrofonin stereotallennus vähentää tuulen melua ja parantaa äänenlaatua. Wi-Fi Livestream -striimaus tukee 1080p/30fps-, 720p/30fps- ja 480p/30fps-kuvanlaatua ja tallennuksen keskeyttämistä striimin aikana. UAC/UVC-webkameratuki tarjoaa korkealaatuista videokuvaa ja ääntä videopuheluihin ja suoratoistoon.

DJI Osmo Action 3 liittyy DJI Mimo -puhelinsovellukseen langattomasti Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden kautta. Sovellus tarjoaa entistä enemmän toimintoja, kuten kameran livekatselun, erilaisia tarinamalleja ja nopean videomuokkauksen. Lisäksi LightCut-videosovellus on täysin optimoitu käytettäväksi uutuuskameran kanssa.

Boston Distributionin maahantuoma DJI Osmo Action 3 maksaa noin 370 euroa ja sisältää kameran, yhden akun, suojakehyksen, pikakiinnikkeen ja tarrakiinnikkeen.