EISA Awards – palkitut tuotteet 2021-2022

Kirjoittanut 18.8.2021

EISA Awardilla palkitut tuotteet valittiin kesäkuun lopussa.

Mitä ominaisuuksia on vuoden parhaissa kameroissa? Entä objektiiveissa? Mitä uusia innovaatioita on noussut pintaan?

EISA Awardien, valokuvausalan palkittavien tuotteiden, valintakokous kerää hyvin yhteen vuoden kohokohdat. Valintojen takana ovat eri maiden valokuvausalan lehtien testitulokset ja vankka ammattitaito. Ehdokkaiksi pääsee ainoastaan tuotteita, jotka on testattu useassa EISA-lehdessä.

Jo toisen kerran äänestys suoritettiin netin välityksellä koronakriisin takia. Äänestyksessä valittiin 23 palkinnon saajaa. Lehtien edustajat keskustelivat ja äänestivät lopullisista tuloksista.

EISA Photo Expert Group -palkintoraadissa oli tänä vuonna 16 valokuva-alan lehteä, yhtenä näistä Kamera-lehti.

Vuonna 1982 syntynyt EISA, The European Imaging and Sound Association, koostuu 60 valokuvaus-, video-, kotiteatteri-, äänentoistolaite- ja mobiilialan erikoislehdestä 29 maasta. Kamera-lehti on ollut EISA:n jäsen vuodesta 1985.

 

Valokuva-alan EISA-palkitut

EISA CAMERA OF THE YEAR 2021-2022

Sony Alpha 1

Sony Alpha 1:n kanssa ei valokuvaajien tarvitse enää valita ison tiedostokoon ja nopean kuvaamisen väliltä. Sen sijaan kamera tuottaa 50 miljoonan pikselin kuvia jopa 30 valotusta sekunnissa. Ainutlaatuisen, täyden kuvakoon pinotun sisäänrakennetulla muistilla varustetun Exmor RS CMOS -kennon ja tehokkaan BIONZ XR -suorittimen ansiosta on sähköisen etsimen kuva välkkymätön.

Nopea kennon lukunopeus tekee mahdolliseksi täsmällisen tarkentamisen ja valotuksen seurannan sarjakuvauksessa, samalla kun kaksitoimisen suljinjärjestelmän lyhyin salamatäsmäysaika on 1/400 sekuntia ja sähköisellä sulkimella jopa 1/200 sekuntia.

Videokuvaajille Alpha 1 tarjoaa peräti 8K (7680×4320) 30p tallennuslaadun. Tämä todella on se kamera, joka yltää kaikkeen.

EISA BEST BUY CAMERA (APS-C) 2021-2022

Fujifilm X-S10

Fujifilm X-S10 on kevyt ja kätevänkokoinen peilitön kamera, jonka käsittely on mutkatonta, ja jossa on paljon luovia asetuksia. Sen kuvakenno tuottaa 26 miljoonan pikselin kuvia, 4K 30p -videota, ja ISO-herkkyysalueen 160-12800.

Nopea ja herkästi reagoiva automaattitarkennusjärjestelmä on luotettava ja täsmällinen vähäisessäkin valaistuksessa. X-S10:ssä on viisiakselinen kuvanvakaaja varmistamassa terävät kuvat. Lisäksi rungon vakaaja toimii yhdessä X-kiinnityksellä varustettujen objektiivien omien kuvanvakaajien kanssa, jolloin tulokset ovat vielä parempia. Kaiken kaikkiaan, Fujifilm X-S10 on erinomainen kamera edulliseen hintaan.

EISA BEST BUY CAMERA (FULL FRAME) 2021-2022

Nikon Z 5

Nikon Z 5 on kompakti ja kevyt kamera, jossa on 24,3 miljoonan pikselin täyskokoinen, kuvanvakaajalla varustettu kenno. Ison käsikahvan, joystickin, kosketusnäytön ja terävästi toistavan 3,6 miljoonan kuvapisteen sähköisen etsimen ansiosta se on miellyttävä käyttää.

ISO 51200 -arvoon yltävän maksimiherkkyyden ansiosta voi Nikon Z 5:llä kuvata hankalassa valaistuksessa. Sen 273 pisteen tarkennusjärjestelmä on hyvin tehokas ja pystyy automaattisesti tunnistamaan kasvot ja silmät sekä ihmisiltä että lemmikkieläimiltä. Kameralla voi kuvata 4K-videota 1,7-kertaisella rajauksella. Kaiken kaikkiaan se on markkinoiden edullisin täyden kuvakoon kamera.

EISA ADVANCED CAMERA 2021-2022

Nikon Z 6II

Nikon Z 6II on monipuolinen kamera, jossa on 24,5 miljoonan pikselin BSI-CMOS täyden kuvakoon kenno, ja jolla voi tallentaa videota aina 4K Ultra HD -laadulle 60 valotusta sekunnissa.

Sen uuden sukupolven tarkennusjärjestelmä toimii niinkin hämärässä kuin – 4,5 EV, samalla kun sen kaksi EXPEED 6 -suoritinta tarjoavat aikaisempaa kameraversiota nopeamman kuvanmuokkauksen ja suuremman puskurimuistin sarjakuvaukselle.

Z 6II:ssa on kaksi muistikorttipaikkaa, yksi on Cfexpress/XQD -tyyppinen ja toinen vakiotyyppiselle SD-kortille. Kameraan voi syöttää virtaa USB-C -liitännän kautta, ja lisäksi se on täysin yhteensopiva akkukahvan kanssa. Se on yksi menestyneimmistä kameroista vakaville harrastajille.

EISA PREMIUM CAMERA 2021-2022

Canon EOS R5

Canonin tarkasti määritelty peilitön monitoimilaite on täynnä ominaisuuksia ja tehty kestämään. Se tuottaa erittäin teräviä, ison tiedostokoon 45 miljoonan pikselin kuvia ja pystyy tallentamaan sekä 8K- että 4K-videota. Siinä on nopea ja tarkka Dual Pixel CMOS AF II -tarkennusjärjestelmä, 8 EV:n sisäinen kuvanvakaaja ja suurinopeuksinen sarjakuvaus aina 20 valotukseen sekunnissa.

Älykäs kohteen tunnistusjärjestelmä kykenee havaitsemaan ja seuraamaan silmiä, kasvoja ja kehoa, myös eläinmaailmasta. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään vankkaan rakenteeseen ja loistavaan käsiteltävyyteen, on vaikea löytää kuvaustehtävää jota R5 ei pystyisi hoitamaan.

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2021-2022

Fujifilm GFX 100S

Fujifilm on pakannut GFX 100 -kameran mullistavat ominaisuudet pienikokoisemmaksi ja edullisemmaksi GFX 100S -malliksi. Kuten sen isommassa sisarmallissakin, siinä on 102 miljoonan pikselin BSI-CMOS keskikoon kuvakenno, jonka koko on 44×33 mm, ja jossa on hahmontunnistuspikseleitä nopeata ja tarkkaa hybridi-automaattitarkennusta varten.

Sen ajanmukaistettu kennoa liikutteleva kuvanvakaaja kompensoi tärinää aina 6 EV teholla, mikä yhdessä tärinättömän sulkimen kanssa auttaa valokuvaajia saamaan mahdollisimman terävät kuvat käsivaralta kuvatessa.

Pixel Shift Multi-Shot -tilassa kamera pystyy tuottamaan 400 miljoonan pikselin kuvia äärimmäisellä laadulla silloin, kun kuvataan liikkumattomia aiheita.

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2021-2022                                          

Sony Alpha 7S III

Sony Alpha 7S III tuottaa 4K-videota ilman kompromisseja. Sen sydämessä on uusi 12 miljoonan pikselin täyden kuvakoon BSI-CMOS -kenno, jossa on kuvanvakaaja ja jonka suorituskyky on erinomainen myös korkeilla ISO-herkkyyksillä.

Sen kaikkien pikseleiden luenta mahdollistaa erittäin terävää ja puhdasta rajautumatonta videokuvaa minimaalisella sulkimen skannausvirheellä. Kamera pystyy tallentamaan 4K/60p videota yli tunnin ilman lämpenemisongelmia. Videokuvausvaihtoehdoista löytyvät myös hidastettu kuvaus 4K/120p ja Full HD/240 nopeuksilla. Kamera tallentaa 10-bittistä kuvavirtaa 4:2:2 värin alinäytteistyksellä sisäisesti, ja RAW-videota ulkoiselle tallentimelle. Muita kohokohtia ovat erittäin laajakuvainen ja korkearesoluutioinen 9,44 miljoonan kuvapisteen etsin ja täysin nivelletty kosketusnäyttö.

EISA LENS OF THE YEAR 2021-2022

Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD

Innostuneille valokuvaajille, jotka hakevat korkealuokkaista zoom-objektiivia Sonyn APS-C -kameraan, tämä voisi olla täydellinen valinta.

Se tarjoaa ainutlaatuisen hyödyllisen yhdistelmän valovoimaa ja laajaa 26-105 mm kinovastaavuutta tinkimättä optisesta laadusta. Objektiivi on sääsuojattu vastaamaan korkealuokkaisimpia Alpha 6000 -sarjan kameroita, samalla kun sen suorituskykyinen optinen vakaaja mahdollistaa käsivarakuvauksen hitailla suljinajoilla ilman tärinän aiheuttamaa epäterävyyttä.

Lisäksi automaattitarkennus on hiljainen ja täsmällinen, samalla kun se on täysin yhteensopiva kameran silmäntunnistuksen kanssa. Kaiken kaikkiaan objektiivi on hieno valinta jokapäiväiseen kuvaamiseen.

EISA WIDEANGLE LENS 2021-2022

Sony FE 14mm F1.8 GM    

Tämä äärimmäisen pienikokoinen, valovoimainen, kiinteäpolttovälinen ultra-laajakulmaobjektiivi yhdistää Sonyn viimeisimmät objektiivisuunnittelun saavutukset ja tuotantoteniikan 14mm f/1,8 suorakulmaista kuvaa tuottavaksi objektiiviksi, jota on helppo kuljettaa mukana ja käyttää studiossa.

Kompakti koko ja paino eivät ole korkean kuvanlaadun ja säänkestävän rakenteen esteenä. Tarkan optisen korjauksen ansiosta Sony FE 14mm F1.8 GM suoriutuu näyttävästi maisemakuvauksessa, yökuvauksessa ja arkkitehtuurikuvauksessa. 9-lehtinen himmennin ja XA-linssielementit tuottavat miellyttävän bokeh-kuvan, samalla kun automaattitarkennuksen lineaarimoottorit tarjoavat nopean ja tarkan automaattitarkennuksen.

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (APS-C) 2021-2022

Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD

Tämä Sonyn E-sovitteisille APS-C -kameroille suunniteltu f/2,8 objektiivi on laatuaan ensimmäinen maailmassa. Se on sekä kompaktinkokoinen että kevyt, ja _huippuluokan tulokset_. Sen lähin tarkennusetäisyys on vain 15 senttiä lyhyimmällä polttovälillä, jolloin se on ihanteellinen lähikuvaukseen. RXD-tarkennusmoottori on täysin äänetön ja tarkentaa täsmällisesti ja nopeasti mihin tahansa aiheeseen, mikä on erityisen tärkeätä videokuvauksessa. Tuloksena on objektiivi, joka on täydellinen valinta kuvaukseen epätavallisista kuvakulmista ja vaikuttaviin perspektiiveihin.

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (FULL FRAME) 2021-2022

Sony FE 12-24mm F2.8 GM

Sonyn suurivalovoimainen ultra-laajakulmazoom on todella vaikuttava objektiivi. Sen merkittävä optinen suorituskyky on samaa luokkaa parhaiden kiinteäpolttovälisten kanssa. Terävyys on vaikuttavaa reunasta reunaan, jopa suurimmalla aukolla. Objektiivi on hämmästyttävän pienikokoinen, ottaen huomioon sen 122 asteen kuvakulman ja suuren f/2,8 valovoiman. Korkealuokkaiseen valmistuslaatuun liittyvät myös sääsuojaus sekä vesi- ja öljypisaroita hylkivä fluoriinipinnoite etulinssin pinnassa. Nopea ja täsmällinen automaattitarkennus tekee tästä objektiivista käytännöllisen työvälineen sekä maisemakuvaajille että kuvajournalisteille.

EISA STANDARD LENS 2021-2022

Sony FE 50mm F1.2 GM

Tämä ainutlaatuinen normaaliobjektiivi yhdistää erinomaisen kuvanlaadun ja hyvin suuren valovoiman erittäin kompaktiin ja kevyeen muotoiluun. Siinä on 11 himmenninlehteä, ja yhdessä XA-linssielementtien kanssa ne tuottavat miellyttävän bokeh-kuvan. Lisäksi objektiivissa on aukkorengas, jonka voi säätää kiertymään pykälöitynä tai ilman, pöly- ja kosteustiivis rakenne ja neljä XD-tyyppistä lineaarimoottoria, jotka tarjoavat nopean ja täsmällisen automaattitarkennuksen ja kohteen seurannan. Tämä objektiivi tarjoaa Sony-kuvaajille loistavasti toimivan työvälineen potrettikuvaukseen, yönäkymiin ja yleiskuvaukseen.

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD

Tamronin ultra-telezoom Sonyn E-kiinnityksellä tarjoaa vaikuttavan kompaktissa koossa polttovälialueen, joka on ihanteellinen arkojen eläinten, urheilun ja toiminnan valokuvaamiseen.

Sen lähin tarkennusetäisyys on vain 60 cm 150 mm polttovälillä, jolloin kuvautumissuhteeksi saadaan 1:3,1 lähikuvaustyöskentelyyn. Laajaspektrinen heijastuksensuojapinnoite vaimentaa haamukuvia ja valonhajontaa, ja optinen rakenne on kosteutta torjuvan rakenteen suojaama. Etulinssin pinnassa on fluoriinipinnoite. Tämä on Tamronin ensimmäinen täyden kuvakoon peilittömiin kameroihin tarkoitettu objektiivi, jossa on kuvanvakaaja varmistamassa terävää kuvanlaatua silloin, kun kuvataan pitkillä polttoväleillä käsivaralta.

 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

Kuten huippuluokan ammattikäyttöön tarkoitetulta objektiivilta voi odottaa, tämä valovoimainen telezoom on niin edistynyt kuin vain voi olla. Optisesti se on loistava, ja siinä yhdistyvät korkealuokkainen terävyys ja tehokas vääristymien vaimennus. Muita haluttuja ominaisuuksia ovat säänkestävä rakenne, nopea, hiljainen ja täsmällinen automaattitarkennus, sekä tehokas optinen kuvanvakaaja. Mukautettava säätörengas, kaksi ohjelmoitavaa ja näyttöruutu objektiivin päällä tarjoavat vertaansa vailla olevat säädöt.

Tuloksena on fantastinen objektiivi, joka on ihanteellinen moneen käyttöön, kuten villieläinten kuvaus ja urheilukuvaus sekä potrettien ja häiden kuvaaminen.

EISA PORTRAIT LENS 2021-2022

Sigma 85mm F1.4 DG DN | Art

Sigma on kehittänyt objektiivin, joka määrittelee henkilökuvauksen uudestaan. Siinä yhdistyvät ihanteellinen polttoväli ja teknologia joka varmistaa huippulaadun tulokset. Erityisesti täyden kuvakoon peilittömiin kameroihin suunniteltuna sen kevyt ja kompaktinkokoinen rakenne edustaa erinomaista valmistuslaatua, mukaan lukien pöly- ja kosteustiiviys.

Käyttäjät voivat nauttia terävistä kuvista ilman vääristymiä, uudenaikaisimman voimakkaan taittokyvyn linssimateriaalin, yhden asfäärisen ja viiden SLD-elementin ansiosta. F/1,4 valovoiman ansiosta se tuottaa kaunista taiteellista bokehia, joka saa sekä ammattilaisen että edistyneen harrastajan vakuuttumaan.

EISA MANUAL LENS 2021-2022

Laowa Argus 33mm f/0.95 CF APO

Laowa Argus 33 mm f/0,95 CF APO on poikkeuksellisen valovoimainen normaaliobjektiivi peilittömiin APS-C -kameroihin. Tämä ultravalovoimainen objektiivi on täydellinen vähäisessä valossa kuvaamiseen ja äärimmäisen kapean terävyysalueen saamiseen – varsinkin kun kuvataan sen lyhyimmällä, 35 cm tarkennusetäisyydellä.

Apokromaattisen rakenteen ansiosta on suurivalovoimaisten objektiivien tyypillinen värihajonta epätavallisen hyvin korjattu. Tarkennusrenkaan laaja liikevara, vaimennettu suurennussuhteen muuttuminen tarkennettaessa ja pykälöimätön himmenninrengas tekevät siitä ihanteellisen videokäyttöön. Sitä on saatavana Canon RF-, Fujifilm X- Nikon Z- ja Sony E-kiinnityksellä.

EISA MACRO LENS 2021-2022

Nikon NIKKOR Z MC 50mm f/2.8

Tämä edullinen, pienikokoinen ja kevyt makro-normaaliobjektiivi Nikon Z -kameroihin tuottaa 1:1 kuvautumissuhteen sen lyhyimmällä 16 cm tarkennusetäisyydellä. Optinen rakenne hyödyntää sekä asfäärisiä että erittäin pienen värihajonnan linssielementtejä kromaattisen aberraation minimoimiseksi. Etulinssiä suojaa fluoriinipinnoite, ja objektiivi on tiivistetty pölyä, likaa ja kosteutta vastaan, jolloin sitä voidaan käyttää haastavissa olosuhteissa.

Siinä on äänetön säätörengas, jolla voi valita himmenninaukon tai ISO-herkkyyden.

Kun objektiivia käytetään DX-kuvakoon Z-sarjan kamerassa, on objektiivin kuvakulma 75 mm vastaava, jolloin se on hieno valinta sekä makrokuvaukseen että henkilökuvaukseen.

EISA SPECIAL PURPOSE LENS 2021-2022

Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift

Tätä nykyä markkinoiden laajakulmaisimmalle perspektiivinkorjausobjektiiville on tunnusomaista kestävä teräsrakenne ja erinomainen viimeistely.

Täyden kuvakoon kameroihin suunniteltuna, sekä peilillisiin että peilittömiin, siinä on 11 mm siirtovara. Tämä tekee siitä ihanteellisen linjojen suoristamiseen niin arkkitehtuuri- kuin interiöörikuvauksessakin. Hyvin vaativasta optisesta suunnittelusta huolimatta se on edullisempi kuin muut ultralaajakulmaiset shift-objektiivit.

Kaikki objektiivin toiminnot, kuten tarkennus ja aukon valinta, tehdään käsisäätöisinä, mukaan lukien siirtomekanismi jossa käytetään täsmällistä ja helppokäyttöistä säätörengasta. Kompaktin koon, keveyden ja luotettavien toimintojensa ansiosta on tämä objektiivi hieno valinta arkkitehtuurin valokuvaamiseen.

EISA LENS INNOVATION 2021-2022

Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM

Sillä aikaa kun useimmat valmistajat ovat kehittäneet täyden kuvakoon peilittömien objektiiviensa valikoimaa toistaen suosituimpien peilikameraobjektiivien rakennetta, on Canon ollut kaiken aikaa kekseliäämpi.

Sen uusi RF-sovitteinen 100 mm f/2,8 tarjoaa automaattitarkenteisten makro-objektiivien suurimman kuvautumissuhteen, 1,4x, jolloin EOS R -järjestelmän käyttäjät voivat saada ruudun täyteen kohteesta jonka mitat ovat vain 26×17 mm.

Objektiivissa on myös uusi pallopoikkeaman säätörengas, jolla voi valita pehmennysefektin joko pääaiheen etualalle tai taustalle.

Yhdessä nämä kaksi innovaatiota ovat lupaus siitä, että lähikuvaukseen avautuu uusia luovan valokuvauksen mahdollisuuksia.

EISA PHOTO SOFTWARE 2021-2022

Zoner Photo Studio X

Tämä innovatiivinen kuvankäsittelyohjelma tarjoaa laajan valikoiman käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Sen lisäksi että se on täysillä ominaisuuksilla varustettu raakatiedostokonvertteri, se tarjoaa helppoa kuvankäsittelyä tasoilla ja maskeilla, samaan aikaan kun retussisiveltimet ja kasvotyökalu ovat täydellisiä henkilökuvien paranteluun.

Lisäksi Photo Studio X huolehtii valokuvakirjastostasi, ja voit selata sitä kuvausajankohdan, kuvauspaikan, avainsanojen tai kansioiden mukaan.

Jatkuva ohjelman päivittäminen ja älykkäät toiminnot ovat myös hyvin hyödyllisiä käyttäjille.

Photo Studio X:ssä yhdistyvät kilpailukykyiseen hintaan ominaisuudet, joihin yleensä pääsee vain hankkimalla useampien ohjelmatalojen sovelluksia.

 

EISA ADVANCED PHOTO SOFTWARE 2021-2022

DxO PureRAW

DxO:n PureRaw on todella ainutlaatuinen tietokoneohjelma. Käytät sitä kuviesi esikäsittelyyn ennen kuin tuot ne Adobe Lightroomiin, Photoshopiin tai mihin tahansa ohjelmaan joka tukee Linear DNG tiedostomuotoa. Sen avulla hyödyt DxO:n ylivertaisesta avausalgoritmista, linssivirheiden korjauksesta, kohinanvaimennuksesta ja terävöittämisestä, ja kaikki ilman säätimiä tai monimutkaisia asetuksia, ja ilman tarvetta hallita uutta käyttöliittymää. Saat parempia kuvia, muuttamatta paljoakaan jo olemassa olevaa työnkulkuasi.

EISA PHOTO SERVICE 2021-2022

CEWE photoworld

Nykyään otetaan suurin osa kuvista älypuhelimilla. iOS ja Android -yhteensopivan CEWE Photoworld -sovelluksen avulla käy kuvien siirtäminen kauniiksi kirjoiksi helposti. Älytoimintojen avustuksella voi käyttäjä valita kuvat puhelimesta tai tabletilta, ja sovellus tekee loput automaattisesti, kuten järjestämisen, kuvankorjaukset, ja mitkä kuvan yksityiskohdat näytetään. Tämä on äärettömän helppoa, ja nopeuttaa toimintoa valtavasti, samalla kun käyttäjät voivat muuttaa kaikkea oman makunsa mukaan. Painotuotteen laatu on yhtä korkea kuin tavanomaisissa CEWE-valokuvakirjoissa.

EISA PHOTO PRINTER 2021-2022

Epson SureColor SC-P700

Ammattilaiset ja kunnianhimoset harrastajat voivat tällä A3+ -tulostimella valmistaa pitkäikäisiä tulosteita rakkaimmista kuvistaan.

UltraChrome Pro 10 -musteiden ansiosta SC-P700 tuottaa erinomaista kuvanlaatua sekä mustavalkoisena että väreissä. Se käsittelee arkkikoon valokuva- ja taidetulostuspaperit vaivatta, ja siinä on rullapaperiyksikkö. Musteita ei tarvitse vaihtaa, kun siirrytään mattapintaisesta kiiltävään paperiin. Se vie vähän tilaa pöydältä, ja siinä on laaja valikoima liitäntöjä (USB 3.0, WiFi ja Ethernet), ja se mahtuu mihin tahansa työtilaan tai studioon. Siinä on helppokäyttöinen, muokattava käyttöliittymä, jota ohjataan 4,3 tuuman kosketusnäytöltä.

 

Yhdistetyt mobiililaitteiden EISA-palkinnot 2021-2022

 

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022

OPPO Find X3 Pro

Nostaen teknologian rimaa uusille korkeuksille, OPPO Find X3 Pro tekee vaikutuksen kattavilla ominaisuuksillaan ja modernilla, erottuvalla muotoilullaan.

Find X3: ssa on Qualcomm 5nm Snapdragon 888 -prosessori ja 8 Gt RAM -muistia, ja siinä on 6,7 tuuman 120 Hz: n LPTO AMOLED -näyttö ja kestävä 4500 mAh akku 65 Watin pikalataustuella.

Lisäksi OPPO:n lippulaiva tarjoaa epäilemättä parhaan älypuhelinkameran asennuksen tällä kaudella. Sen takana on neljä objektiivia: 50 megapikselin perusobjektiivi ja ultra-laajakulma, 13 megapikselin teleobjektiivi ja ainutlaatuinen 3 megapikselin mikroskooppi, joka toimii 1–3 mm:n tarkennusetäisyyksillä ja tuottaa 60-kertaisen suurennuksen.

Tämä monikamerajärjestely täyttää kaikki lupaukset, joten OPPO Find X3 on markkinoiden kehittynein älypuhelin.

 

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022

Sony Xperia 1 III

Sonyn Xperia 1 III esittelee kaikkien aikojen ensimmäisen 120 Hz:n 4K-näytön älypuhelimeen, sekä vaihtuvan polttovälin periskooppikamerakameran, joten tämä on aito multimediasankari kaikille, jotka käyttävät mobiililaitettaan ensisijaisesti korkealaatuisen video- ja valokuvasisällön luomiseen tai kulutukseen.

Näitä ominaisuuksia tukevat Qualcommin uusin 5 nanometrin Snapdragon 888 -piirisarja ja 12 Gt RAM -muistia, toinen ”kaikkien aikojen ensimmäinen” älypuhelinyhdistelmä, ja tuloksena on laite, joka on erinomainen myös mobiilipelaamisessa ja sovellusten moniajoissa.

Huippuluokan puhelimena vaativille käyttäjille, Xperia 1 III paketoi miellyttävän toiminnallisuutensa tuoreeseen muotoiluun, johon kuuluu moitteeton lasipinnoite ja IP65/IP68-vesi-/pölysuojaus.

 

Hi-Fi Expert Group

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022

Monitor Audio Silver 500 7G

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022

KEF LS50 Meta

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2021-2022

System Audio Legend 40.2 Silverback

EISA WIRELESS STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2021-2022

KEF LS50 Wireless II

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2021-2022

Wilson Audio SabrinaX

EISA HI-FI SUBWOOFER 2021-2022

KEF KC62

EISA STREAMING AMPLIFIER 2021-2022

Cambridge Audio EVO 150

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2021-2022

Rotel Michi X3

EISA POWER AMPLIFIER 2021-2022

NAD C 298

EISA PHONO STAGE 2021-2022

Hegel V10

EISA DIGITAL MUSIC PLAYER 2021-2022

Bluesound NODE

EISA HIGH-END MUSIC PLAYER 2021-2022

HiFi Rose RS150

EISA DAC 2021-2022

Cambridge Audio DacMagic 200M

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2021-2022

Pro-Ject Debut PRO

EISA HIGH-END TURNTABLE 2021-2022

Thorens TD 124 DD

EISA PHONO CARTRIDGE 2021-2022

Ortofon 2M Black LVB 250

EISA STEREO SYSTEM 2021-2022

Marantz Model 30/SACD 30n

EISA HEADPHONE SOLUTION 2021-2022

Naim Uniti Atom Headphone Edition

EISA HEADPHONES 2021-2022

Focal Clear Mg

EISA HIGH-END HEADPHONES 2021-2022

T+A Solitaire P-SE

EISA BEST VALUE HEADPHONES 2021-2022

Sennheiser HD 560 S

EISA HI-FI ACCESSORY 2021-2022

Ferrum Hypsos

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

EISA COMPACT SUBWOOFER 2021-2022

SVS 3000 Micro

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022

Philips Fidelio L3

EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022

LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

Home Theatre Audio Expert Group

EISA SMART SOUNDBAR 2021-2022

Denon Home Sound Bar 550

EISA SOUNDBAR INNOVATION 2021-2022

LG Eclair QP5 (DQP5, DQP5W, QP5W)

EISA COMPACT SOUNDBAR 2021-2022

JBL Bar 5.0 Multibeam

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022

TCL TS8132

EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 2021-2022

Philips Fidelio B97

EISA BEST BUY HOME THEATRE SUBWOOFER 2021-2022

SVS SB-1000 Pro

EISA COMPACT SUBWOOFER 2021-2022

SVS 3000 Micro

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2021-2022

Polk Audio Reserve

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2021-2022

Yamaha RX-V6A

Combined Award with Home Theatre Video Expert Group

EISA UHD PLAYER 2021-2022

Reavon UBR-X200

Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA 8K TV 2021-2022

LG 75QNED99

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2021-2022

LG OLED65G1

EISA BEST GAMING TV 2021-2022

LG OLED48C1

EISA FAMILY TV 2021-2022

Hisense 65U8GQ

EISA BEST BUY LCD TV 2021-2022

TCL 55C728 (55C727 & 55C729)

EISA PREMIUM LCD TV 2021-2022

TCL 65C825 (65C821 & 65C822)

EISA BEST HOME THEATRE TV 2021-2022

Philips 65OLED936

EISA BEST BUY OLED TV 2021-2022

Philips 55OLED806

EISA PREMIUM UST PROJECTOR 2021-2022

Samsung The Premiere LSP9T

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2021-2022

Sony VPL-VW590ES

EISA BEST BUY PROJECTOR 2021-2022

XGIMI Horizon Pro

EISA LASER TV PROJECTION SYSTEM 2021-2022

BenQ V7000i/V7050i & ALRS01

Photography Expert Group

EISA CAMERA OF THE YEAR 2021-2022

Sony α1

EISA BEST BUY CAMERA (APS-C) 2021-2022

Fuji X-S10

EISA BEST BUY CAMERA (FULL-FRAME) 2021-2022

Nikon Z 5

EISA ADVANCED CAMERA 2021-2022

Nikon Z 6II

EISA PREMIUM CAMERA 2021-2022

Canon EOS R5

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2021-2022

Fujifilm GFX 100S

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2021-2022

Sony α7S III

EISA LENS OF THE YEAR 2021-2022

Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD

EISA WIDEANGLE LENS 2021-2022

Sony FE 14mm F1.8 GM

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (APS-C) 2021-2022

Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (FULL-FRAME) 2021-2022

Sony FE 12-24mm F2.8 GM

EISA STANDARD LENS 2021-2022

Sony FE 50mm F1.2 GM

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

EISA PORTRAIT LENS 2021-2022

Sigma 85mm F1.4 DG DN Art

EISA MANUAL LENS 2021-2022

Laowa Argus 33mm f/0.95 CF APO

EISA MACRO LENS 2021-2022

Nikon NIKKOR Z MC 50mm f/2.8

EISA SPECIAL PURPOSE LENS 2021-2022

Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift

EISA LENS INNOVATION 2021-2022

Canon RF 100mm F 2.8L Macro IS USM

EISA PHOTO SOFTWARE 2021-2022

Zoner Photo Studio X

EISA ADVANCED PHOTO SOFTWARE 2021-2022

DxO PureRAW

EISA PHOTO SERVICE 2021-2022

CEWE Photoworld

EISA PHOTO PRINTER 2021-2022

Epson SureColor SC-P700

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022

Sony Xperia 1 III

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022

OPPO Find X3 Pro

Mobile Devices Expert Group

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022

Sony Xperia 1 III

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022

OPPO Find X3 Pro

EISA BEST SMARTPHONE 2021-2022

Apple iPhone 12 Pro Max

EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2021-2022

Huawei Mate X2

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2021-2022

TCL 20 Pro 5G

EISA WIRELESS HEADPHONES 2021-2022

Philips Fidelio L3

EISA IN-EAR HEADPHONES 2021-2022

LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

EISA MOBILE SPEAKER 2021-2022

Loewe We. HEAR 2

EISA SMARTWATCH 2021-2022

Huawei Watch 3 Pro

In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2021-2022

Kenwood DMX8020DABS

EISA IN-CAR INNOVATION 2021-2022

Audiotec Fischer Conductor

EISA IN-CAR SPEAKER SERIES 2021-2022

Ground Zero Uranium SQ series

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2021-2022

ESX D68SP

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2021-2022

Eton ONYX 16, ONYX 80, ONYX 28

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2021-2022

Match UP 10DSP

EISA IN-CAR CAMPER VAN COMPONENT 2021-2022

Alpine Adventure Audio

EISA IN-CAR COMPACT SUBWOOFER 2021-2022

Pioneer TS-WX010A

EISA IN-CAR INTEGRATION 2021-2022

Zenec Z-E2055

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2021-2022

Maserati MC20 with Sonus faber