Elinchromilta pieni akkustudiosalama

Kirjoittanut 29.11.2023

Elinchrom on julkistanut uuden johdottoman Elinchrom Three -akkusalamalaitteen suosittujen One- ja Five-laitteiden väliin.

Elinchrom Threen teho on 261 Ws ja sen varautumisaika on vain 1,2 sekuntia täyteen tehoon. Merkkikohtaisen Pro-lähettimen kanssa laitteen HSS-salamatäsmäys toimii jopa 1/8000 s suljinajalla.

Integroitu Li-Ion-akku mahdollistaa jopa 525 täyden tehon välähdystä yhdellä latauksella ja voidaan ladata millä tahansa usb-c-virtalähteellä. Erillisellä varavirtalähteellä saa lisävälähdyksiä.

Virtalähteeseen liitettynä Elinchrom Three:llä voi jatkaa kuvaamista samalla, kun akku latautuu.

Elinchrom Three on varustettu myös kirkkaalla, jatkuvatoimisella led-valolla.

Sisäänrakennetulla Bluetooth-yhteydellä asetuksia voi säätää ja salamaa ohjata Elinchrom App -sovelluksen avulla ilman tarvetta Elinchrom Bridgelle.

Elinchrom Three painaa vain 1,6 kg. Mukana tulevan Elinchrom OCF -metalliadapterin avulla salama sopii käytettäväksi myös suurempien ja painavampien valonmuokkaimien kanssa.

Color-Kolmion maahantuomaa salamaa on saatavana kahtena erilaisena pakettina: Elinchrom Three Off-Camera Flash Kit maksaa noin 1 180 euroa ja Elinchrom Three Dual Off-Camera Flash Kit noin 2 230 euroa.