Epsonilta tulostin isoille valokuville

Kirjoittanut 29.12.2023

Epson on julkistanut uuden 17 tuuman valokuva- ja fineart-tulostimen. Se on suunniteltu ammattivalokuvaajille, jotka haluavat lisätä tuottavuutta tinkimättä laadusta. Uudessa Epson SC-P5300 -tulostimessa yhdistyvät Epsonin SC-P700- ja P900-tulostimien tekniikka sekä Epson SC-P5000-tulostimen joustavuus ja tuotantokapasiteetti.

SC-P5300 on suunnattu ammattivalokuvaajille, fineart-käyttäjille, suunnittelutoimistoille ja valokuvausliikkeille. Micro Piezo -tulostuspäätekniikkaa tuottaa yhdenmukaisen ja tarkan kuvanlaadun optimoidulla väriavaruudella. Laite käyttää UltraChrome Pro10 -mustetta, jossa perusvärinä on violetti. Tulostimen mustaa vahvistava pinnoitetekniikka ja hiilimustatila tuottavat suurimman mustan tiheyden sekä entistä paremman kontrastin ja värisävyt. Lisäksi se vähentää kiiltävällä paperilla esiintyvää tummumista.

SC-P5300:n lisäominaisuudet parantavat käytettävyyttä ja monipuolisuutta entisestään. Erilaisia tulostusmateriaaleja voidaan syöttää paperikasetin tai integroidun rullapaperiyksikön kautta. Lisäksi tulostimessa on automaattinen leikkuri sekä erilliset MK/PK-kanavat (mattamusta/valokuvamusta), mikä säästää aikaa ja mustetta eri tulostusmateriaaleilla. SC-P5300:ssa on wi-fi-yhteys, joten sen voi asentaa vapaasti minne tahansa. Asetuksia ja käyttöä hallitaan 4,3-tuumaisella lcd-värikosketusnäytöllä, joka on samanlainen kuin SC-P7/9500-malleissa. Tulostin on yhteensopiva tulostimien hallintaa, tuottavuutta ja valvontaa tukevan Epson Cloud Solution PORT  järjestelmän ja Epsonin uusimpien ohjelmistojen kanssa.

Epson SC-P5300 maksaa noin 2 660 euroa.