Rotatrimiltä uusia leikkureita

Kirjoittanut 17.1.2024

Rotatrim Pro -pyöröteräleikkurit leikkaavat vaivattomasti lukuisia eri taipuisia materiaaleja, joiden paksuus on jopa kolme millimetriä. Ne valmistetaan Englannissa käsityönä.

Uusissa leikkureissa on kasvanut leikkauskapasiteetti ja ne on suunniteltu päivittäiseen, jatkuvaan käyttöön. Mallistoon kuuluu monia eri kokoja A3–A0 (18–54 tuumaa, 455–1374 mm).

Valmistajan mukaan leikkuri leikkaa muun muassa seuraavia materiaaleja: paperi, canvas, kartonki, sellofaani, cibachrome, korkki, kreppipaperi, aaltopahvi, digitaaliset tulosteet, huopa, monet lattiamateriaalit, folio, askartelupaperi, laminoinnit, valokuvakalvo, polyesteri, polystyreeni, julisteet, itsekiinnittyvä kalvo, silkkipaperi ja vinyyli.

Rotatrim Pro -leikkureissa on ylikuormitussuojatoiminto ja käyttäjä voi valita myös kaksisuuntaisen leikkauksen. Itseteroittuvat tarkkuusterät ovat Sheffieldin terästä. Kaksi teräksistä ohjauskiskoa estävät leikkuupään kiertymisen ja takaavat suoran leikkauslinjan. Leikkureissa on metalliset päätykehikot ja leikkauspää sekä lujasta laminaatista valmistettu ruudutettu pohjalevy.

Fimekon maahantuomat Rotatrim Pro -pyöröteräleikkurit maksavat koosta riippuen noin 270–640 euroa.