Epsonilta uusi valokuvatulostin

Kirjoittanut 24.2.2023

Epson SureLab SL-D500 on pienikokoinen, kustannustehokas ja helposti siirreltävä kestävän kehityksen mukainen valokuvatulostin tuotantokäyttöön.

SL-D500 on ammattikäyttöön tarkoitettu valokuvatulostin 10×15 cm ja 9×13 cm valokuvien tuotantoon. Laite sopii esimerkiksi valokuvaus- ja kopioliikkeisiin, korttien valmistukseen, tapahtumiin tai taiteilijoiden ateljeihin.

SL-D500 kuluttaa vähän energiaa ja soveltuu sublimaatiotulostimien täydentäjäksi tai korvaajaksi valokuvapisteissä ja tapahtumissa.

Kevyt ja kompakti tulostin voidaan pinota: enintään kolmesta tulostimesta voi koota hyvin vähän tilaa (0,105 m2) vievän tuotantotornin, joka mahtuu tavanomaiseen valokuvapisteeseen tai tapahtuman vastaanottotiskille. Käyttöä helpottaa SureLabin CISS (Continuous Ink Supply System) -musteensyöttöjärjestelmä. Tulostimella voidaan tehdä jopa 100 tulostetta (kolmen tulostimen tornilla yhteensä 300 tulostetta) ilman käyttäjän toimia tulostuksen aikana.

SL-D500 voi myös toimia joko kannettavan akkupaketin tai verkkovirran varassa. Laitteessa on integroitu kuljetuslukko, joten tulostinta on kätevä siirrellä paikasta toiseen. SL-D500 tukee yksi- ja kaksipuolista tulostusta, ja siinä on monipuolinen liitettävyys (usb/lan/wi-fi).

Epson SureLab SL-D500 maksaa noin 1 180 euroa.