Kameraseuran uusi järjestösihteeri

Kirjoittanut 16.1.2023

Olen Suomen suurimman – satavuotisen Kameraseura ry:n tuore järjestösihteeri, Seppo Lahtinen. Aloitin työni järjestön palveluksessa tammikuun puolessa välissä ja nyt on käynnissä tutustuminen toimintaan, jäsenistöön ja tehtäviin. Uutena tekijänä on luonnollisesti paljon uuden oppimista, mutta omalta osaltani pyrin tekemään parhaani, jotta jäsenistön asiat tulevat hoidetuiksi hyvässä yhteishengessä. Työssäni vastaan myös Kamera-lehden tilaajapalvelusta.

Olen koulutukseltani kulttuurituottaja YAMK (HUMAK University of Applied Sciences – Master of Culture and Art). Minulla on vahva ja vankka viestintä- ja kulttuurialan työkokemus. Kulttuurialan tausta merkitsee mm. toimimista eri viestintäalan yritysten palveluksessa, mutta myös toimimista mm. teatterialan tuotannon tehtävissä. Lisäksi olen toiminut yrittäjänä ja talouden hallinto ja hoito ovat tulleet eri työtehtävien kautta hyvinkin tutuiksi.

Toimiminen Kameraseura ry:n palveluksessa on mielestäni kunnia-asia. Valokuvalla on täysin oma paikkansa kulttuurialan kentällä. Kuva kun kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – ja mikä sen parempi ajatus voisi ollakaan eri aikojen tuokioiden tallentamiseksi.

Seppo Lahtinen