Kestävä ja vesitiivis 360-kamera Garminilta

Kirjoittanut 23.7.2017

Garmin VIRB 360 tallentaa tarkkaa täyden ympyrän videota, ääntä ja valokuvia. Se nopeuttaa editointia, koska videon voi vakauttaa yhdellä napsautuksella (tarkkuus jopa 4K ja kuvanopeus enintään 30 kuvaa/s), ja lopputuloksen voi suoratoistaa välittömästi.

Kamera tallentaa kaiken 360 asteen laajuudelta niin pysty- kuin vaakasuunnassa. VIRB 360 myös liittää 4K-materiaalin automaattisesti suoraan kamerassa. Jos tarvitaan suurempaa tarkkuutta, liittämätöntä videokuvaa voi tallentaa 5,7K:n tarkkuudella ja 30 kuvaa sekunnissa.

Valittavissa on useita tallennustiloja, kuten Timelapse ja manuaalinen. Voit tallentaa jopa 360 asteen valokuvia, purskeita, Timelapse-kuvia ja Travelapse-valokuvia, joiden koko on enintään 15 megapikseliä ja jotka liitetään suoraan kamerassa.  Neljä sisäistä mikrofonia tallentavat 360 asteen ääntä, joten katsojat voivat uppoutua 360 asteen katselu- ja kuuntelukokemukseen.

Tärisevän, hankalasti seurattavan videon voi muuttaa tasaisen vakaaksi yhdellä napsautuksella. 360 asteen 4K-vakautuksen kolme tilaa varmistavat tasaisen videon kameran liikkeistä riippumatta. Vakautustila tasoittaa nopeat liikkeet ja tärinän vaikuttamatta kameran suuntaan. Lukitustilan avulla kameran voi kiinnittää tiettyyn suuntaan. Seuraustilassa kameran suunta seuraa gps-liikesuuntaa.

Maksuttomalla VIRB Mobile -sovelluksella ja VIRB Edit -tietokoneohjelmistolla voi muokata, vakauttaa ja jakaa videoita sekä lisätä niihin päällekkäistietoja. VIRB Mobile -sovelluksella kameran voi yhdistää yhteensopivaan Apple- tai Android-laitteeseen.

VIRB 360 on vesitiivis1 10 metriin saakka ja pieni ja kevyt otettavaksi mukaan kaikkiin seikkailuihin. Sen vahvistetut lasilinssit voi vaihtaa helposti ilman työkaluja.

Kamera maksaa noin 870 euroa ja sitä edustaa Garmin Nordic Finland.