Lexarilta nopeita CFexpress-kortteja

Kirjoittanut 12.7.2023

Lexar Professional CFexpress-muistikortin avulla valokuvaaja voi hyödyntää kaikkia ammattilaiskameroiden, kuten Canon R3:n, Nikon Z 8:n ja Sony FX6:n, ominaisuuksia.

Kameravalmistajat ovat myös ottaneet CFexpressin laajasti käyttöön kaikissa malleissa, mikä tarkoittaa, että siitä tulee todennäköisesti alan standardi lähitulevaisuudessa. Uusien Lexar Professional CFexpress Type B -muistikorttien avulla käyttäjät voivat nopeuttaa luovaa työnkulkuaan nopeilla ja suuren kapasiteetin korteilla.

Päivitetyt Lexar Professional CFexpress -muistikortit tarjoavat nopeampaa ja vakaampaa tekniikkaa, jonka avulla käyttäjät voivat tukea suurempia kuvataajuuksia, megapikseleitä sekä 4K-, 6K- ja 8K-videota. Lexarin Silver-, Gold- ja Diamond-sarjan CFexpress-muistikorttien avulla käyttäjät voivat nauttia uusimmasta tekniikasta valo- ja videokuvauskameroissaan edulliseen hintaan.

  • Lexar CFexpress Silver Series kasvattaa puskuriaan ja lukunopeus on jopa 1750 Mt/s ja kirjoitusnopeus jopa 1300 Mt/s (entinen nopeus lukea 1000 Mt/s ja kirjoittaa 600 Mt/s).
  • Lexar CFexpress Gold -sarjan kortit säilyttävät lukunopeutensa 1750 Mt/s ja saavat uuden kirjoitusnopeuden 1500 Mt/s. Lisäksi niiden koko kasvaa kahdella uudella suurikapasiteettisella 1 Tt:n ja 2 Tt:n kortilla.
  • LEXAR CFexpress Diamond Type B- ja Gold Type A -muistitikuilla on VPG400-standardiluokitus, joka takaa, että videon tallentamisen aikana kirjoitusnopeus on vähintään 400 Mt/s ilman, että ruutuja katoaa.

Focus Nordicin maahatuoma Lexar Professional CFexpress Silver Series R1750/W1300 128GB -muistikortti maksaa noin 170 euroa.