Zhiyunilta kompakti kameravakain

Kirjoittanut 10.7.2023

Zhiyun Crane M3S on oivallinen työkalu vloggaamiseen, matkakuvaamiseen ja sosiaalisen median sisällön tuottamiseen. 705 grammaa painava ultrakompakti, kannettava voimanpesä on edeltäjäänsä kantavuudeltaan suurempi. Sen kanssa voi käyttää tavallisimpia täyden kinokennon kameroita ja objektiiviyhdistelmiä, mutta sitä voidaan käyttää myös matkapuhelinten ja action-kameroiden kanssa.

Ergonomiaa on parannettu. Käyttäjät voivat nyt ottaa kuvia uuden bluetooth-laukaisimen ansiosta, joka mahdollistaa zoomauksen ja tallennuksen langattoman ohjauksen yhdellä kosketuksella. Uuden, räätälöidyn kaksi yhdessä -pikakiinnityksen ansiosta käyttäjä voi irrottaa kameran gimbaalista akun vaihtoa varten ilman, että kameraa tarvitsee tasapainottaa uudelleen.

Uudessa M3S:ssä on pieni, mutta tehokas sisäänrakennettu kaksivärinen täytevalo, joka on kooltaan vain sormenkynttä suurempi. Äskettäin kehitetyn tekniikan ansiosta, jota Zhiyun kutsuu Lumen Amplifieriksi, valaisin voi tuottaa jopa 1000 luksia ja sen värilämpötila on säädettävissä 2700–5500 K. Uudessa gimbaalissa on PD-pikalataus, mikä tarkoittaa, että täyteen lataaminen kestää vain kaksi tuntia ja akun enimmäiskesto on jopa 7,5 tuntia.

Focus Nordicin maahantuoma Zhiyun Crane M3S Gimbal maksaa noin 340 euroa.