Luontomatkailun ytimessä

Kirjoittanut 29.10.2020

Kaisa Peltomäki kokee olevansa hyvin etuoikeutettu, saadessaan tehdä sellaista työtä, josta todella nauttii. Monien sattumien summa johdatti hänet Suomen eturivin luonto- ja lintumatkailun ytimeen, jossa palkitsevinta on uusien luontoelämysten tarjoaminen asiakkaille sekä samalla lisätä luonnon arvostusta.

Kaisa Peltomäki työskentelee luonto- ja lintumatkailuyritys Finnature Oy:ssä yhdessä puolisonsa Jari Peltomäen kanssa. Jari on yrityksen perustaja ja toimii sen hallituksen puheenjohtajana. Kaisa on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineenaan markkinointi. Yrityksen kehittämishankkeet ovat hänen ominta osaamisaluettaan ja toimitusjohtajan paikka lankesi kuin luonnostaan tälle määrätietoiselle naiselle sattumien summana.

Kamera tuli Kaisalle tutuksi jo lapsena. Hän sai ensimmäisen oman kameransa 6-vuotiaana. Tosin tärkeintä silloin oli se, että lahjaksi saatu kamera oli vaaleanpunainen.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään tai osta käyttöoikeus palveluun. Painetun lehden tilaajana sinulla on lukuoikeus artikkeliin – valitse Kirjaudu.