Minikokoinen kuvauskopteri DJI:ltä

Kirjoittanut 1.12.2020

Boston Distribution on tuonut myyntiin pienikokoisen ja äärikevyen DJI Mini 2 -kuvauskopterin, joka tarjoaa vaikuttavia kuvausominaisuuksia kompaktissa koossa.

DJI Mini 2 yhdistää suorituskykyisen kuvauskopterin ja älykkään kuvausteknologian pieneen kokoon ja pitkään akunkestoon. Alle 249 gramman painoinen kuvauskopteri on tehty helpoksi lennättää. Erilaisten kuvaustilojen ansiosta sillä kuvaaminen sujuu myös aloittelijalta vaivatta.

Kopterin videokameralla sujuu sekä sulavan 4K-ultrateräväpiirtoisen videokuvan tallentaminen että tarkkojen 12 megapikselin valokuvien kuvaaminen. Kuvat voidaan tallentaa joko jpeg-muotoon tai paremmin muokattavaan raw-formaattiin.

Kolmiakselinen gimbaali huolehtii videoiden ja kuvien vakaudesta ja ehkäisee tuulen ja kopterin oman liikkeen vaikutuksen.

DJI Mini 2 mahtuu kokoon taitettuna helposti mukaan reppuun tai jopa isoon taskuun. Käyttöönotto on nopeaa, jolloin myös kuvaamisen voi aloittaa helpommin kuvausmahdollisuuden myötä. OcuSync 2.0 -lähetystekniikka takaa entistä luotettavamman toimivuuden ja pidemmän käyttöetäisyyden kopterin ja ohjaimen välillä. Kaksoiskanavatekniikka mahdollistaa jopa kymmenen kilometrin toimintavarman etäisyyden. Lentoaikaa yhdellä akulla on peräti 31 minuuttia. Kopteri on myös lentokykyinen tuulisella säällä ja kestää jopa yli 10 m/s puhaltavat puhurit (taso 5).

DJI Mini 2 maksaa noin 480 euroa. Kuvauskopterin mukana toimitetaan käsiohjain, kopterin ladattava akku, ylimääräiset roottorilavat ja kaikki muu lennättämiseen tarvittavat tarvikkeet. DJI Mini 2 Fly More Combon hinta on noin 620 euroa. Se sisältää kaikki peruspaketin varusteet sekä kolme lisäakkua, niiden latausyksikön, kolme roottorilapasettiä, kantolaukun ja usb-laturin.