Nanluxilta kaksivärinen led-valaisin

Kirjoittanut 18.11.2022

Nanlux Evoke 1200B tarjoaa korkeaa valonlaatua hyödyntämällä kahta 1 200 W kaksiväristä ledisirua pistematriisiasetelmassa. Se on huomattavasti tehokkaampi ja tarjoaa 5 600 kelvinissä jopa 61 030 luxin valontiheyden kolmessa metrissä (heijastimen kanssa). Se on verrattavissa 1,8 kW PAR:iin tai 2,5 kW HMI fresneliin. Valaistus riittää nopeaan kuvaamiseen vailla pelkoa kuvataajuuden nostamiseen liittyvästä välkynnästä.

Uuden ledivalon valonsekoitusteknologia pitää värilämpötilan muutokset sujuvina ja tarkkoina 2 700 kelvinistä aina 6 500 kelviniin. Värilämpötilaa on helppo siirtää nuppia kääntämällä, eli cto- ja ctb-kalvot voi jättää pois laskuista. Valaisimella voi jäljitellä luonnonvaloa auringonnoususta päivänvalon kautta auringonlaskuun. Sisäänrakennettu vakiointiominaisuus tukee värilämpötilan säätämistä koko vaihteluvälillä ilman voimakkuuden vaihtelua.

Himmentämisen voi hienosäätää erittäin pehmein 0,1 prosentin askelin ja yhtäkkiset sykäykset 0–1 %:n alueella on poistettu. DMX-säätimellä voi käyttää viittä eri himmennyskäyrää alan tarkkojen säätövaatimusten täyttämiseksi: lineaarinen, eksponentiaalinen, logaritminen, s-käyrä ja gamma 2.2.

Koko Evoke-valaisin (sekä loistediodi että virtalähde) on suojaluokitukseltaan IP54 ja sen ilmatiiviisti suljettu rakenne kestää äärimmäisiäkin oloja.

Evoke 1200B:n ies on kallistettu 15 astetta, mikä mahdollistaa suuremman kaltevuuden tasovaloja ja muita muokkaimia käytettäessä.

Uutta ledivalaisinta voi hallita helppotajuisilla sisäänrakennetuilla säätimillä, DMX-/RDM-säätimellä tai langattomasti Lumenradio CRMX-, Bluetooth- tai 2.4G -säätimellä.

Focus Nordicin maahantuoma Nanlux Evoke 1200B Spot Light maksaa noin 4 700 euroa.