Pieni toimintakamera Insta360:ltä

Kirjoittanut 1.10.2019

Boston Distribution tuo myyntiin valmistajansa mukaan maailman pienimmän, alle 20 grammaa painavan Insta360 GO -actionkameran, joka kulkee vaivattomasti mukana missä ja milloin tahansa.

Valo- ja videokuvaaminen on yhä yleisempää ja helpompaa mukana kulkevien älypuhelinten ja kameroiden myötä. Monesti kuvattava tilanne on hetkessä ohi tai tapahtumien ja paikkojen kuvaaminen on mahdotonta, koska kädet eivät ole vapaana kuvaamista varten.

Pikkuruinen ja kevyt (18 g) Insta360 GO -actionkamera soveltuu myös näissä tilanteissa kuvaamiseen, sillä se on helppo kiinnittää suoraan vaatteisiin, kantaa mukana kaulakorun tapaan tai kiinnittää kuvauspaikkoihin, joista ei perinteisellä kameralla tai älypuhelimella olisi edes mahdollista kuvata.

Insta360 GO -actionkamera on IPX4-standardin mukaisesti vedenkestävä, joten kamera on suojattu roiskeilta, kastumiselta ja jopa lyhytkestoisilta upotuksilta.

Valokuvien ja videokuvan vakauttamiseen Insta360 GO hyödyntää ainutlaatuista FlowState-kuvanvakausta, jonka ansiosta liikkuva kuva pysyy selkeänä ja terävänä. Korkeatasoisen kuvanvakauksen ansiosta kameralla onnistuu myös hyperlapse-videoiden teko, joissa pitkäkestoisten tapahtumien sisältö voidaan tiivistää videolle lyhyeksi ja nopeatoistoiseksi leikkeeksi. Ainutlaatuisen Barrel Roll -toiminnon ansiosta kameralla voidaan kuvata myös 360 asteen pyörähdysvideoita, joissa kuva ikään kuin kiertyy akselinsa ympäri täyden kierroksen. Vaihtoehtoisesti kamera taipuu myös monenlaisiin hidastusvideoihin. Sadan kuvan sekuntivauhdilla taltioitu video voidaan muokata hidastuskoosteeksi pienellä vaivalla.

Insta360 GO -actionkameran mukana toimitetaan monipuolinen valikoima tarvikkeita. Taskuun mahtuvalla latauskotelolla kameran lataaminen onnistuu helposti myös matkatessa. Yhdessä latauskotelon kanssa kameran virta riittää jopa 200 videoleikkeelle yhden päivän aikana. Latauskotelo voidaan myös helposti yhdistää suoraan iPhone- tai Android-älypuhelimeen, jolloin valokuvat ja videot siirtyvät helposti Lightning- tai usb-liitännän kautta puhelimen tallennustilaan. Muita kameran mukana toimitettavia tarvikkeita ovat magneettinen kaulanauha, seisontajalusta, kiinnitysklipsi, tarrapohjainen kamera-alusta ja älypuhelimien kanssa yhteensopivat liitäntäjohdot.

Insta360 GO -actionkamera on saatavana noin 230 euron hintaan.