Haemme päätoimittajaa

Kirjoittanut 16.4.2019

Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen toimittamaan ja kehittämään Suomen suurinta valokuvauksen erikoislehteä. Tukenasi on ammattitaitoinen, kokenut AD, toimistovastaava sekä laaja avustajien verkosto.

Olet osaava, innostunut ja aikaansaava lehtityön ammattilainen, jolla on jo kokemusta journalistisen työn organisoinnista ja johtamisesta.

Kamera-lehden päätoimittajana vastaat lehden ja sen verkkosivustojen toimituksellisesta sisällöstä. Toimit toimitussihteerinä ja teet aktiivista toimitustyötä, kirjoitat ja kuvaat itsekin tarpeen mukaan. Vastaat lehden suunnittelusta (vuosi- ja sisältösuunnittelu), toteutuksesta, aikataulutuksesta ja budjetista. Tehtäviisi kuuluu myös hallinnollisia ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Valokuvausalan tuntemus on eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset juttunäytteineen ja palkkatoiveineen 5.5.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hallitus@kamera-lehti.fi.

Kamera-lehteä julkaisee Kameraseura ry. Lisätietoja tehtävästä antavat Kameraseuran hallituksen jäsenet Jan Ekström 040-5401302, Pirkko Heiniö 050-3602086 ja Jari Mankinen 044-3291256.