Tulostavia selfie-kameroita Canonilta

Kirjoittanut 15.4.2019

Canon on esitellyt taskuun sopivat pikakamerat, tyyppimerkinnältään Canon Zoemini S ja Zoemini C, joilla voi kuvata ja tulostaa kuvat tarraprinteiksi.

Zoemini S -mallissa on kahdeksan megapikselin kamera, peili etupaneelissa, rengasvalo ja kaukosäädin, joten sitä on helppo käyttää ja selfiet syntyvät hetkessä. Se tulee myyntiin ruusukultaisena, mattamustana sekä helmen valkoisena ja siihen on saatavilla Canon Mini Print -mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä luovia suotimia ja ar-kehyksiä kuviin sekä tulostaa kuvat suoraan älylaitteesta bluetooth-yhteydellä. Ilmainen Canon Mini Print -sovellus on saatavilla sekä Applen App Storesta että Google Play -kaupasta.

Zoemini C -mallissa on viiden megapikselin kamera, selfie-peili ja microsd-korttipaikka. Zoemini C on itsenäinen pikakamera, jossa ei ole tukea Canon Mini Print -mobiilisovellukselle. Se tulee myyntiin pinkkinä, keltaisena, mintunvihreänä ja petrolinsinisenä.

Kummallakin pikakameralla kuvat voi tulostaa tarraksi. Tarratuloste (5 × 7,6 cm) on vedenkestävä, musteeton kuva, joka ei suttaannu eikä repeydy. Kummassakin mallissa on mukana 10 arkkia Zink-tulostuspaperia. Lisäpapereita on saatavilla sekä 20 että 50 arkin pakkauksissa.

Canon Zoemini -pikakameroiden myynti alkaa huhtikuun lopulla, S-mallin suositushinta on 179 euroa ja C-mallin 129 euroa.