Seurat toimivat: helmi-maaliskuu

Kirjoittanut 24.2.2022

Suomen Kameraseurojen Liitto Ry

Suomen Kameraseurojen Liitto täyttää tänä vuonna 90 vuotta.
www.sksl.fi | www.sksl.fi/jasenseurat | www.sksl.fi/valokuvauskoulutus

Toiminnanjohtaja Kari Tolonen, 0400 634 631, toimisto@sksl.fi


Alueelliset valokuvauskurssit

Tampereen Valokuvausseura ry, www.valokuvausseura.fi/valokuvauskurssit

Kameraseura ry, www.kameraseura.fi/koulutus

Soveltuvat kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille. Kursseista lisätietoja sekä ilmoittautumiset seurojen verkkosivuilta. Kurssit järjestetään paikallinen hygieniaohjeistus huomioiden.


Verkkokurssit

Suomen Kameraseurojen Liiton tarjoamat edulliset ja yleisölle avoimet verkkovalmennukset. Kurssit ovat valokuvauksen ammattilaisten vetämiä. SKsL:ään kuuluvien kameraseurojen jäsenet saavat kurssit edullisemmin.

Maisemavalokuvaus yöllä, 16.3. ja 20.4.2022. Kouluttajana Mikael Rantalainen


Kuvausmatka

Portugalin kuvaustyöpaja ammattikuvaajan ja suomalaisoppaan palveluilla järjestetään 27.4.-5.5.2022

Muutama paikka jäljellä. Lisätietoja www.sksl.fi/valokuvauskoulutus


Näyttelyt

Pirkanmaan kameraseurojen yhteisnäyttely Tampereen Kulttuuritalo Laikussa 27.2. saakka. Lisätiedot: www.laikku.fi

Suomen ja Japanin kansojen välistä ystävyyttä juhlistava valokuvanäyttely. Kuvien lataus auki 31.3.2022 saakka. Sen jälkeen valitut kuvat kiertävät Suomea. Osallistumisohjeet ja säännöt: www.sksl.fi


Kameraseura esittely

Kangasalan Kameraseura ry

Kangasalan Kameraseura ry on jäsenistön yhteistyöllä aktiivisesti Pirkanmaalla toimiva yhdistys. Kokoonnumme säännöllisesti kerhoiltoihin opettelemaan valokuvaamista ja kuvaamiseen sekä kuvankäsittelyyn liittyviä asioita sekä kutsumme mielenkiintoisia vierailijoita luennoimaan. Järjestämme näyttelyitä jäsentemme kuvista sekä retkeilemme valokuvauksen merkeissä mm. kansallispuistoissa ja lähiseudun kiinnostavissa kohteissa sekä teemme tutustumiskäyntejä valokuva-alan yrityksiin. Seuramme on Suomen Kameraseurojen Liiton jäsenseura.


Liity alueesi kameraseuraan ja kehityt kuvaajana!

Seurassa tapaat muita saman henkisiä kuvaajia ja yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. Taitotasolla, iällä tai kalustolla ei ole väliä ja kännykälläkin voi hyvin kuvata, seurassa on tarkoitus oppia lisää. Voit käydä seurojen jäsentapaamisissa tutustumassa toimintaan ennen liittymistä. Lähes puolet seurojen jäsenistä on naisia. Suomessa on 77 aktiivisesti toimivaa alueellista kameraseuraa, joissa on noin 4000 jäsentä. Tutustu niiden verkkosivuihin ja tulevaan ohjelmaan. Etsi lähin seurasi: www.sksl.fi/jasenseurat.