Seurat toimivat: marraskuu

Kirjoittanut 2.11.2021

Valokuvauskurssit kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille

Tampereen Valokuvausseura ry, www.valokuvausseura.fi/valokuvauskurssit

Tampereen Kameraseura ry, www.tampereenkameraseura.fi/kurssitarjonta

Kameraseura ry, www.kameraseura.fi/koulutus

Kurssit järjestetään ajankohtainen hygieniaohjeistus huomioiden.

Ilmoita itsesi postituslistalle ja saat tietoa tulevista kursseista sähköpostiisi


Näyttelyt

Tampereen Valokuvausseuran Fine Art -kuvaajien näyttely marraskuun ajan Finlaysonin mediakäytävällä, Frenckellin aukio 4, Tampere.

Teemanäyttelyn avajaisten ohjelma ja iltajuhlan ilmoittautumistiedot löytyvät www.sksl.fi Näyttelyn järjestää Rauman Kameraseura ry. Voidaksesi osallistua avajaisiin, sinun on oltava kameraseuran jäsen.

Oulaisten Kameraseuran järjestämä SKsL:n Eminenssikuvaajien näyttelyvaliot valokuvanäyttely nähtävänä 2.1–27.11. KoronaGalleriassa, Keskuskatu 2, Oulainen. Avoinna ke 6–20, to 10–14, pe 12–18 ja la 10–14.


Apurahat

Finnfoto ry:n syksyn apurahaa voi hakea 12.11.2021 saakka. Finnfoto edustaa koko valokuvausalaa ja sen valokuvaajille myöntämät apurahat ovat tarkoitettu kaikille kuvaajille – sekä ammattilaisille että harrastajille, työryhmille ja kameraseuroille
Lisätietoja: www.finnfoto.fi


Liity alueesi kameraseuraan – Kehity kuvaajana!

Seurassa tapaat muita saman henkisiä kuvaajia ja yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. Taitotasolla, iällä tai kalustolla ei ole väliä ja kännykälläkin voi hyvin aloittaa, seurassa on tarkoitus oppia lisää. Voit käydä jäsentapaamisissa tutustumassa toimintaan ennen liittymistä. Lähes puolet seurojen jäsenistä on naisia. Suomessa on 80 aktiivisesti toimivaa alueellista kameraseuraa, joissa on noin 4000 jäsentä. Tutustu niiden verkkosivuihin ja tulevaan ohjelmaan.

Etsi lähin seurasi: www.sksl.fi/jasenseurat


Nuoret valokuvaajat

Nuoret Valokuvaajat (NVK) on Suomen suurin nuorille valokuvausharrastajille suunnattu yhteisö.

Valokuvauksesta kiinnostuneille nuorille järjestetään mielenkiintoisia koulutuksia ja tapahtumia. NVK:n toimintaan voit osallistua Instagramin #nvkviikonkuva-kilpailussa ja katsoa YouTuben tietoiskuja.

NVK ry:n jäsenenä voit osallistua SKsL:n vuosi- ja teemanäyttelyyn sekä kansainvälisiin valokuvanäyttelyihin. Näyttämällä kuviasi muille, saat niistä palautetta ja kehityt kuvaajana.

Liity mukaan Nuoret Valokuvaajat ry:hyn ja tule osaksi kehittyvää ja kasvavaa nuorten valokuvaajien yhteisöä. Pääset nauttimaan myös kätevistä jäseneduista.

Lisätietoja ja ohjeet liittymiseen: www.nuoretvalokuvaajat.fi

IG: @nuoretvalokuvaajat


Liity alueesi kameraseuraan – Kehity kuvaajana!

Seurassa tapaat muita saman henkisiä kuvaajia ja yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. Taitotasolla, iällä tai kalustolla ei ole väliä ja kännykälläkin voi hyvin kuvata, seurassa on tarkoitus oppia lisää. Voit käydä seurojen jäsentapaamisissa tutustumassa toimintaan ennen liittymistä. Lähes puolet seurojen jäsenistä on naisia. Suomessa on 80 aktiivisesti toimivaa alueellista kameraseuraa, joissa on noin 4000 jäsentä. Tutustu niiden verkkosivuihin ja tulevaan ohjelmaan. Etsi lähin seurasi: www.sksl.fi/jasenseurat.

Suomen Kameraseurojen Liitto Ry

www.sksl.fi | www.sksl.fi/jasenseurat | www.sksl.fi/valokuvauskoulutus

Toiminnanjohtaja Kari Tolonen, 0400 634 631, toimisto@sksl.fi