Seurat toimivat syys-lokakuu

Kirjoittanut 21.9.2017

Kuukauden kuva

Tämänkertaisen Kuukauden kuvan on ottanut Jari Intonen viime syksynä Iisalmessa. Kuvan nimi on Varjonsa kanssa, ja se voitti Pieksämäen tammikuun teemakilpailun, jossa teemana oli Pari.

Tampereen Valokuvausseuran syksyn kurssit

Lightroom-jatkokurssi 1 | 28.–29.10.

Kurssi on tarkoitettu Lightroom peruskurssin käyneille tai ohjelman perusasiat hallitseville.

Kurssilla kerrataan vain lyhyesti Lightroom-peruskurssin asioita. Saat lisää vinkkejä ohjelman monipuolisempaan ja tehokkaampaan käyttöön. Ilmoittautuminen 5.10. mennessä. Kouluttajana toimii valokuvaaja Juha Jokinen.

Lightroom-jatkokurssi 2 | 2.–3.12.

Sama sisältö kuin Lightroom-jatkokurssilla 1. Ilmoittautuminen 30.11. mennessä. Kouluttajana toimii valokuvaaja Juha Jokinen.

Lintukuvauskurssi | 25.11.

Kurssi on tarkoitettu kaikille lintukuvauksesta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen kurssille 19.11. mennessä. Kouluttajana toimii valokuvaaja Jari Peltomäki.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Toinen Nordic Circuit tulee

Pohjoismainen valokuvausliitto NFFF järjestää vuosittain digitaalisen, kansainvälisen valokuvakilpailun, Nordic Circuitin. Kuvat lähetetään kisaan kerran, ja ne tuomaroidaan jokaisessa Pohjoismaassa. Sama kuva voi näin saada hyväksynnän useampaan näyttelyyn.

Nordic Circuitin suojelijoina ovat pohjoismaiset kansalliset liitot sekä FIAP, PSA, ICS ja GPU. Niiden myöntämiä mitaleja ja kunniakirjoja jaettiin ensimmäisessä Nordic Circuitissa viime syksynä 337 kappaletta.

Näyttelyssä on kaksi sarjaa, väri ja mustavalko. Syksyn 2017 tuomaroinnin ovat ottaneet vastatakseen Kuopion kameraseura (väri) ja Turun kamerat (mustavalko).

Nordic Circuitin tuomaroinnista jatkossa kiinnostuneita SKsL:n jäsenseuroja kehotetaan ottamaan yhteyttä liiton pohjoismaisen yhteistyön vastaavaan: pekka.salminen@sksl.fi.

Lisätietoja Nordic Circuitista.

Liiton arvonimisäännöt muuttuvat

Suomen Kameraseurojen Liiton kuvaaja-arvonimisääntöihin on tehty pieniä muutoksia, jotka johtuvat liiton tukemien kansainvälisten näyttelyiden määrän lisääntymisestä.

Arvonimiä voi hakea vanhojen sääntöjen mukaan vielä 31.1.2018 päättyvässä arvonimihaussa.

Tarkemmat tiedot muutoksista.

Liiton tarjoama koulutus

Liiton tarjoamasta koulutuksesta kiinnostuneet seurat voivat olla yhteydessä suoraan koulutusvastaavaan, pekka.salminen@sksl.fi.