Lähetä kuvasi: Suurkilpailu 2015

Kirjoittanut 28.10.2015

Kilpailuaika on päättynyt.

Kuvien aihe on vapaa. Arvostelussa kiinnitetään huomiota kuvien kertovuuteen ja omaperäisyyteen. Edellisvuosista poiketen kaikki kilpailevat samassa sarjassa.

Ennennäkemättömiä kuvia

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu, ja kuvaajalla on oltava siihen täydet oikeudet. Kuvaajalla on oltava lupa kuvan julkaisuun kotirauhan ja muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä. Kuva saa olla ollut suppean yleisön nähtävänä kuvaajan omalla galleria- tai blogisivulla tai vastaavalla sivustolla.

Osallistuminen

Voit osallistu enintään neljällä kuvalla. Kilpailuun osallistutaan kuvatiedostoilla. Lähetä kuvasi viimeistään maanantaina 30.11.2015. Kuvien tulee olla jpeg-muodossa. Kuvan pitkän sivun tulee olla vähintään 1700 pikseliä ja enintään 3500 pikseliä.

  • Kirjoita kuvan mukaan seuraavat tiedot:
  • Nimesi (kuvaajan nimi), täydellinen osoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Sähköpostiosoitteesi.
  • Kuvan nimi.
  • Kerro, missä ja millä välineillä kuva syntyi.
  • Ilmoita, mikäli tiedät, kuvan valotusarvot: aika, aukko ja ISO-herkkyys.

Nimeä tiedosto niin, että tiedostonimestä voi yksilöidä kuvaajan ja teoksen (esim. keijo_kuvaaja_luonto.jpg, jos kuvaajan nimi on Keijo Kuvaaja ja teoksen nimi Luonto)

Lähetä kuvasi osoitteeseen: suurkilpailu@kamera-lehti.fi

Tulokset

Kamera-lehti esittelee kilpailun 10 voittajaa tammikuun 2016 numerossa sekä nettisivullaan.

Kamera-lehdellä on oikeus julkaista palkitut kuvat Suurkilpailuun liittyvissä yhteyksissä ilman erillistä korvausta. Palkitsemattomia kuvia järjestäjä voi julkaista 80 euron korvausta vastaan. Palkinnot ovat voittajalle veronalaista ansiotuloa.

Tutustu palkintoihin:

Suurkilpailu 2015 palkinnot