Uusi kuvanvakain puhelimille DJI:ltä

Kirjoittanut 24.9.2020

DJI:n suositun Osmo Mobile -tuoteperheen uudelleennimetyssä DJI OM 4 -käsivakaimessa on täysin uudenlainen magneettinen pikakiinnitysjärjestelmä. Lisäksi päivitetyt moottorit, uudet luovat kuvaustilat ja taitettava muotoilu tekevät siitä mainion kuvauskumppanin älypuhelimille.

Magneettikiinnitys tekee älypuhelimen kiinnittämisen ja tasapainottamisen entistä yksinkertaisemmaksi. Kaksi uutta kiinnitysvaihtoehtoa mahdollistavat puhelimen ja käsivakaimen vaivattoman kiinnittämisen ja irrottamisen. Puhelimen reunoihin voi kiinnittää kevyen metallipidikkeen, jonka voi pitää paikallaan puhelimen käytön aikana. Toinen vaihtoehto poistaa pidikkeen tarpeen kokonaan ja hyödyntää puhelimen takaosaan tarralla kiinnitettävää nykyaikaista rengaspidikettä. Molemmat kiinnitystavat tarttuvat käsivakaimeen magneetilla vaivattomasti ja nopeasti.

DJI Mimo -puhelinsovelluksen avulla DJI OM 4 -käsivakaimen saa seuraamaan kuvauskohdetta automaattisesti ja seurantaa voi säätää entistä tarkemmin omalla ohjaintikulla.

Kokoon taittuva ja lähes kaikkien älypuhelimien kanssa yhteensopiva muotoilu tekee DJI OM 4 -käsivakaimesta helposti mukaan otettavan. Täydellä latauksella DJI OM 4 tarjoaa jopa 15 tunnin akunkeston. Sitä voi tarvittaessa käyttää myös kannettavana lisäakkuna muille laitteille.

DJI OM 4 maksaa noin 160 euroa. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen metallipuristin, magneettinen rengaspidike, kolmijalka, rannehihna ja säilytyspussi.

DJI:tä edustaa Boston Distribution.