Uusi pikakuvakamera Polaroidilta

Kirjoittanut 31.7.2018

Polaroid Originals on julkistanut seuraajan suositulle OneStep 2 -kameralleen. Uusi versio on nimeltään OneStep 2 VF, jossa on edeltäjäänsä parempi etsin. Samalla on julkistettu kaksi erikoiserää kesäistä filmiä.

OneStep 2 VF -kamera on paranneltu versio aikaisemmasta OneStep 2-kamerasta. Uudessa VF-versiossa on parannettu optinen etsin, joka mahdollistaa kuvien tarkemman rajaamisen.

Analogisessa OneStep 2 VF-kamerassa on kiinteä tarkennus, joka tarkentaa 60 senttimetristä äärettömään. Lisäksi kamerassa on automaattinen valotus, kiinteä salama, itselaukaisin ja usb-latausmahdollisuus.

OneStep 2 VF -kamerassa voi käyttää uuden sukupolven Polaroid Originals -filmiä klassisessa Polaroid-formaatissa (korkeus 10,8 cm × leveys: 8,8 cm, kuvakoko 7,9 cm × 7,7 cm).

Erikoiserä uutta filmiä sisältää kaksi pikakuvamateriaalikokoelmaa: Ice Cream Limited Edition – filmilajitelma herkullisen pastellinsävyisillä reunuksilla sekä Tropics Limited Edition – filmilajitelma pirteillä trooppisilla reunuksilla.

Focus Nordicin maahantuomat kamera ja filmit ovat saatavilla heti. OneStep 2 VF on saatavilla valkoisena ja grafiitinharmaana hintaan noin 140 euroa.

Polaroid Originals Ice Cream Limited Edition- ja Tropics Limited Edition -filmilajitelmat maksavat noin 25 euroa.