Vuoden parhaat kuvaustuotteet palkittu

Kirjoittanut 15.8.2018

EISA Awardilla palkitut tuotteet valittiin kesäkuun lopussa Serbiassa.

Tutustu EISA Awards -palkittuihin

Mitä ominaisuuksia on vuoden parhaissa kameroissa? Entä objektiiveissa? Ja mikä on laadukkain puhelimen kamera?

EISA Awardien, valokuvausalan palkittavien tuotteiden, valintakokous kerää hyvin yhteen vuoden kohokohdat. Valintojen takana ovat eri maiden valokuvausalan lehtien testitulokset ja vankka ammattitaito. Ehdokkaiksi pääsee ainoastaan tuotteita, jotka on testattu useassa EISA-lehdessä.

Tänä vuonna kolmipäiväisessä kokouksessa valittiin 18 palkinnon saajaa. Lehtien edustajat keskustelivat ja äänestivät lopullisista tuloksista.

Kokouksessa päätettiin myös Eisa Maestro -valokuvakisan voittajista. Ja tapaamisen aikana EISA-yhteisöön hyväksyttiin uusia jäseniä, lehtiä mm. Japanista. Näin EISA on jatkossa entistäkin kansainvälisempi.

EISA Photo Expert Group -palkintoraadissa oli tänä vuonna 15 valokuva-alan lehteä, yhtenä näistä Kamera-lehti. Lehdissä tehtyjen testien lisäksi EISA kokoontuu keväisin viikoksi tapaamiseen, jossa toimittajat saavat vastauksia tuotemerkkien edustajilta heitä askarruttaviin yksityiskohtiin.

Vuonna 1982 syntynyt EISA koostuu 55 valokuvaus-, video-, kotiteatteri-, äänentoistolaite- ja mobiilialan erikoislehdestä ja verkkosivustosta 25 maasta. Kamera-lehti on ollut EISA:n jäsen vuodesta 1985.