Zhiyunilta kevyt kameravakain

Kirjoittanut 3.9.2023

Zhiyun Crane 4:ssä on kevyt ja ergonominen muotoilu ja se vie hyötykuormituskapasiteetin uudelle tasolle.

Zhiyun Crane 4 antaa elokuvantekijöille ja sisällöntuottajille mahdollisuuden keskittyä luovaan prosessiin ilman, että laitteiden paino ja kapasiteetti rajoittavat heitä. Pidemmän varren, vahvempien moottoreiden, pidennetyn pikakiinnityslevyn ja sisäänrakennetun täytevalon ansiosta Zhiyun Crane 4 sopii täyden kinokoon dslr- ja pienikokoisille elokuvakameroille.

Uusi säädettävä sling-kahva yhdistettynä ergonomiseen rannetukeen mahdollistaa tarkan liikkeen hallinnan. Sling-ote voidaan säätää vastaamaan gimbaalin keskiakselia, jolloin vaihto sling-tyylin ja kahden käden tilojen välillä sujuu helposti.

Integroidun 1,22-tuumaisen värikosketusnäytön avulla käyttäjä näkee ja säätää Crane 4:n toimintoja helposti.

Zhiyun Crane -sarjan uusi ominaisuus on sisäänrakennettu 10 W:n täytevalo, jonka maksimivalaistusvoimakkuus on 3200 luksia, CRI 95+ ja CCT 2700–5500 K. Pikakiinnitysmoduulit integroivat vaaka- ja pystysuuntaisen lukkorakenteen, jotta vaaka- ja pystykuvatilojen välillä vaihtaminen on helppoa. Jokaisen moottorin älykkään tasapainon merkkivalon ansiosta tasapainotus on helppoa.

Neljä 18650-akkua antavat jopa 12 tunnin käyttöajan ja ne voidaan ladata täyteen alle kahdessa tunnissa usb pd -pikalatauksen avulla.

Focus Nordicin maahantuoma Zhiuyn Crane 4 maksaa noin 730 euroa.