Edulliset kuulokkeet videokuvauksiin

Kirjoittanut 31.5.2016

Videokuvausominaisuudet löytyvät käytännössä kaikista nykykameroista. Monissa on myös kuulokeliitäntä, jonka avulla voi tarkkailla äänitystä kuvauksen aikana tai ainakin tarkistaa otoksen laatu heti kuvauspaikalla.

Boldbass+-sankakuulokkeet mahtuvat suhteellisen pieneen tilaan kääntyvän rakenteensa ansiosta. Kuulokkeissa on myös handsfree-ominaisuus, joka toimii johdossa olevalla ohjaimella. Voit vastata puheluihin sekä aloittaa tai keskeyttää musiikin kuuntelun.

Kuulokkeet ovat yhteensopivat useimpien puhelinmallien ja musiikkisoittimien kanssa. Mikrofoni toimii ainakin iPhone-, iPad-, Samsung Galaxy- ja uudempien Nokia Lumia -mallien kanssa.

Boldbass+ kuulokkeet sopivat handsfree-kuulokkeiksi myös toimistotyöhön ja puhelintyön ammattilaisille, sillä mikrofonin ääni on kirkas ja vahva. On-ear-tyyppiset kuulokkeet eivät hiosta, mutta sulkevat kuitenkin ulkoiset hälyäänet suhteellisen tehokkaasti pois.

Kuulokkeiden johto on kangaspäällysteinen, eikä se sotkeudu helposti. Liitin on normaali 3,5 mm stereoplugi, ja johdon pituus on 1,5 metriä. Kuulokkeet painavat 189 grammaa.

Saatavana punaisena, ruskeana ja mustana 59 euron hintaan esimerkiksi maahantuojan omasta nettikaupasta.