EISA Awards – palkitut tuotteet 2020-2021

Kirjoittanut 15.8.2020

EISA Awardilla palkitut valokuvaustuotteet on valittu.

Mitä ominaisuuksia on vuoden parhaissa kameroissa? Entä objektiiveissa? Mitä uusia innovaatioita on noussut pintaan?

EISA Awardien, valokuvausalan palkittavien tuotteiden, valintakokous kerää hyvin yhteen vuoden kohokohdat. Valintojen takana ovat eri maiden valokuvausalan lehtien testitulokset ja vankka ammattitaito. Ehdokkaiksi pääsee ainoastaan tuotteita, jotka on testattu useassa EISA-lehdessä.

Tänä vuonna poikkeuksellisesti äänestys suoritettiin netin välityksellä koronakriisin takia. Äänestyksessä valittiin 23 palkinnon saajaa. Lehtien edustajat keskustelivat ja äänestivät lopullisista tuloksista.

EISA Photo Expert Group -palkintoraadissa oli tänä vuonna 15 valokuva-alan lehteä, yhtenä näistä Kamera-lehti.

Vuonna 1982 syntynyt EISA, The European Imaging and Sound Association, koostuu 55 valokuvaus-, video-, kotiteatteri-, äänentoistolaite- ja mobiilialan erikoislehdestä 25 maasta. Kamera-lehti on ollut EISA:n jäsen vuodesta 1985.

 

Valokuva-alan EISA-palkitut

EISA CAMERA OF THE YEAR 2020–2021

Fujifilm X-T4

Fujifilm X-T4 on erinomainen peilitön kamera, jossa on 26 MP X-Trans CMOS-kenno. Siinä yhdistyvät kompakti koko ja hyvin korkea kuvanlaatu, vaikuttava sarjakuvausnopeus (jopa 20 valotusta sekunnissa täydellä resoluutiolla), ja video-ominaisuudet kuten 4K, 60 valotuksen tallennuksella.

Yksi sen tärkeimmistä uusista ominaisuuksista on kameran sisäinen 5-akselinen kuvanvakaaja, jonka teho on 5–6,5 EV-arvoa objektiivista riippuen. Näin varmistetaan neulanterävät valotukset pidemmilläkin valotusajoilla. Takanäytön voi nyt kääntää sivulle ja kuvaussuuntaan.

Ilman pienintäkään epäilystä, on Fujifilm tuottanut kaikkien aikojen parhaimman APS-C -koon peilittömän kameran.

 

EISA BEST BUY CAMERA 2020–2021

Nikon Z 50

Nikon Z 50 on valittu EISA Best Buy Camera 2020–2021 -kategoriaan kilpailukykyisen hintansa ja erinomaisen laatunsa ansiosta. Tämä kompaktinkokoinen peilitön kamera, jossa on APS-C (DX) kenno, on hyvin valmistettu ja säänkestävä. Se on helppokäyttöinen ja täydellinen matkakumppaniksi, ja se tuottaa hienoa kuvanlaatua. Sillä on laaja sävyasteikko joka toistaa sekä kirkkaat valokohdat että syvät varjoalueet. Z 50:ssä on sama  EXPEED 6 prosessori kuin Nikonin täyden kuvakoon malleissa, minkä ansiosta 4K-tallennus sujuu 30 valotuksella sekunnissa, ja jopa 120 valotusta Full HD -tallennuksella. Automaattitarkennus on nopea ja tarkka, ja siinä on hyvin käytännöllinen silmäntunnistustoiminto, joka varusohjelman päivityksen ansiosta tunnistaa myös eläimet.

 

EISA APS-C CAMERA 2020–2021

Canon EOS 90D

EOS 90D -kameran myötä Canon todistaa, että peilillisen digijärjestelmäkameran tarina ei ole ohi. Sen 32,5 MP kenno tuottaa ennätyksellisen resoluution APS-C -kameroiden sarjassa, ja sen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus varmistaa nopean ja täsmällisen tarkennuksen elävää etsinkuvaa ja videotallennusta käytettäessä. Muita edistyneitä ominaisuuksia ovat äänetön sähköinen suljin, jonka avulla saadaan äärimmäisen lyhyet valotusajat aina 1/16 000 sekuntiin asti. EOS 90D tallentaa 4K-videota koko kennon leveydeltä, ja Full HD -tallennuksella sen hidastettu kuvaustapa yltää 120 valotukseen sekunnissa.

Kosketusnäytön saranointi ja sen kääntelymahdollisuudet viimeistelevät tämän erinomaisen kameran.

 

EISA FULL-FRAME CAMERA 2020–2021

Nikon D780

Nikon D780 on täyden kuvakoon peilillinen digikamera, jossa on 24 MP CMOS-kenno. EXPEED 6 -prosessorin ansiosta sen herkkyys toimii aina ISO 51 200 asti, minkä ansiosta käytössäsi on enemmän mahdollisuuksia luovaan valokuvaukseen. Sen kallistuva LCD-kosketusnäyttö auttaa sekä valokuvaajia että videokuvaajia saamaan haluamansa otokset hankalistakin kuvakulmista.

Tässä Nikon D750 -kameran seuraajassa on koko joukko parannettuja toimintoja, kuten kuvan prosessointi, paremmat videokuvausominaisuudet (4K-tallennus, 30 kuvaa sekunnissa, N-log). Edelleen, huimaavasti parannettu hybridi-tarkennusjärjestelmä takaa nopean tarkentamisen, kun valokuvataan tai videoidaan takanäyttöä hyödyntämällä.

 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2020–2021

Sony Alpha 7R IV

Sony Alpha 7R IV on ensimmäinen täyden kuvakoon kamera, jossa on uskomaton 61 MP resoluutio. Siinä on myös kamerateollisuuden paras tarkennusjärjestelmä, mukaan lukien älykäs reaaliaikainen tarkennuksen seuranta ja silmäntunnistus.

5-akselisen sisäisen kuvanvakaajan ansiosta ei kameran tärähtely vaikuta kuvien terävyyteen.

Terävästi toistavan sähköisen etsimen ja BIONZ X -prosessorin myötä tämä kamera on luotettava ja monipuolinen työväline, jolla hoitaa käytännössä minkä tahansa valokuvaustilanteen, vaativimmalla tasolla.

 

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2020–2021

Canon EOS-1D X Mark III

Canon on tehnyt merkittävän työn uudistaessaan huipputason digitaalisen peilikameransa, joka on tarkoitettu uutistoimistoille, urheilukuvaajille ja eläinkuvaukseen. Canon EOS-1D X Mark III tarjoaa terävimmän kärjen teknologiaa, kuten 191 mittauspisteen tarkennusjärjestelmän, joka täyttää ammattimaisen urheilukuvaajan vaatimukset partakoneenterävillä toimintakuvilla.

Video-ominaisuudet ovat nekin hyvin kehittyneitä, kuten 5,5K sisäinen tallennus 12-bittisenä RAW-tiedostona.

Sisäänrakennettujen, edistyneiden liitäntämahdollisuuksiensa ansiosta on EOS-1D X Mark III räätälöity viiveettömään kuvien julkistamiseen uutistoimistojen kautta.

 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2020–2021

Panasonic Lumix DC-S1H

Lumix S1 -mallin täyden kuvakoon teknologian mukaisesti kehitetty Lumix DC-S1H -hybridi on vahvasti videokuvaukseen painotettu kamera. Se tallentaa 6K-resoluutiolla 24 valotusta sekunnissa, sekä 4K-tallennuksella 60 valotusta sekunnissa. Kuvanlaatu on erinomainen, erityisesti vähäisessä valaistuksessa, ja voit tallentaa valotukset helpomman värieditoinnin ja laajennetun sävyalueen Log-tilassa.

Kamerassa on myös puoleensavetävä 4K-laadun anamorfinen kuvaustila, joka on merkittävä ominaisuus kun kuvataan laajakangastyylisiä elokuvia.

Lisäksi kamerassa on erinomainen videoetsin, sisäinen kuvanvakaaja, ja upea kosketusnäyttö, kaikki rakennettuna kestävään ja monipuoliseen runkoon.

 

EISA COMPACT CAMERA 2020–2021

Fujifilm X100V

Fujifilm X100V näyttää samanlaiselta kuin aikaisemmat X100 -sarjan kamerat, mutta se on todellisuudessa uutta suunnittelua, joka edustaa nykyajan kompaktikameroiden viimeisintä kehitystä. Siinä on sama kenno ja kirkas hybridietsin kuin edistyneessä Fujifilm X-Pro3 -kamerassa, ja sen suorituskykykin on samaa luokkaa. Uusi ja parannettu 23 mm f/2 objektiivi, kääntyvä näyttö joka ei kasvata kameran kokoa, säänkestäväksi tiivistettynä – kaikki tämä kompaktikamerassa joka mahtuu pikkutakin taskuun.

Ihanteellinen matkoille ja katukuvaukseen.

  

EISA VLOGGING CAMERA 2020–2021

Sony ZV-1

Tämä innovatiivinen kompaktikamera on tarkoitettu sisällöntuottajille ja vloggaajille. Se tarjoaa mahtavat video-ominaisuudet, kuten 4K-tallennuksen ja S-Log -gamman. Sen korkealaatuinen, sisäänrakennettu mikrofoni on varustettu tuulisuojalla ulkokuvausta ajatellen. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää ulkoista mikrofonia, joko audioliitännän kautta tai lisävarustekengällä. ZV-1 on myös erittäin hyvä kamera valokuvaamiseen. Siinä on nopea automaattitarkennus ja monipuolinen, kääntyvä takanäyttö.

Yhdessä lisävaruste-käsikahvan kanssa, jossa on langaton kauko-ohjaus ja joka toimii myös pöytäjalustana, ZV-1 on erinomainen tuotannon työkalu, joka helpottaa vloggaajia sisällön luomisessa ja jakamisessa.

  

EISA CAMERA INNOVATION 2020–2021

Canon EOS R5

Ensimmäisenä peilittömänä kamerana, joka yltää 8K-videon tallennukseen, oli Canon EOS R5 ylivoimainen ehdokas tämän vuoden kamera-innovaatioksi.

Tämä epätavallinen valokuvaus/videokamera kykenee vaikuttavaan 4K-tallennukseen 120 valotuksella sekunnissa, ja valottamaan 45 MP valokuvia aina 20 valotusta sekunnissa. Kuvanvakaaja on tehokkuudessaan maailmanennätystasoa.

Korkean resoluution sähköinen etsin, vapaasti kääntyvä takanäyttö ja ammattitason säädöt, sekä lisävaruste-akkukahva, jossa on ammattitason Wi-Fi- ja Ethernet-liitettävyys, ovat lupausta täydellisestä jokapaikan työkalusta vaativille valokuvaajille ja videokuvaajille.

 

EISA LENS OF THE YEAR 2020–2021

Canon RF 70–200mm F2.8L IS USM

Canon RF 70–200mm F2.8L IS USM nostaa ammattimaisten telezoom-objektiivien laadun uudelle tasolle, ja on tähän mennessä Canonin paras.

Sen kokonaan uusiksi suunniteltu kompakti rakenne on räätälöity Canon R-sarjan peilittömään järjestelmään, ja yhdessä uuden optisen suunnittelun kanssa se tuottaa vaikuttavaa kuvanlaatua.  Se on tiivistetty hyvin torjumaan pölyä ja roiskeita, jolloin sitä voi käyttää haastavissa olosuhteissa. Lisäksi, objektiivissa on erittäin tehokas 5 aukon kuvanvakaaja.

Se on ilman pienintäkään epäilystä paras objektiivi jonka EISA:n tuomaristo on testannut kuluneena vuonna.

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2020–2021

Sigma 14–24mm F2.8 DG DN Art

Tämä valovoimainen laajakulmazoom täyden kuvakoon peilittömiin kameroihin tuottaa erinomaista kuvanlaatua hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Sitä on saatavana sekä Sonyn E -kiinnityksellä, että L-sovitteella Leicaan, Panasoniciin ja Sigmaan.

Optimoimalla konstruktionsa peilitöntä kameraa varten, on Sigma valmistanut objektiivin joka on merkittävästi pienempi ja kevyempi kuin peilikameroiden vastaavat, fantastisesta optisesta laadusta tinkimättä. Se on sääsuojattu, ja sen tarkennus on nopeata ja äänetöntä,

Tuloksena on loistava objektiivi, joka on täydellinen moneen kuvausaiheeseen, kuten arkkitehtuuri, maisemakuvaus ja tähtikuvaus.

 

 

EISA STANDARD ZOOM LENS 2020–2021

Canon RF 24–70mm F2.8L IS USM

Monelle ammattimaiselle valokuvaajalle on 24–70mm f/2,8 objektiivi se työjuhta, jota ilman ei tule toimeen. RF 24–70mm F2.8L IS USM -objektiivissa yhdistyvät iso valovoima ja sisäänrakennettu 5 aukon kuvanvakaaja. Sen kuvanlaatu on erinomainen läpi koko polttovälialueen, ja optiset vääristymät ovat poikkeuksellisen lieviä. Meluton Nano USM -moottori varmistaa nopean ja täsmällisen automaattitarkennuksen, minkä johdosta se on täydellinen videokuvaukseen siinä missä valokuvaamiseenkin.

RF 24–70mm F2.8L IS USM on tukevaa, sääsuojattua laatua, ja siinä on vettä ja rasvaa hylkivä fluoriinipäällyste etu- ja takalinssissä.

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2020–2021

Tamron 70–180mm F2.8 Di III VXD

Tämä Tamronin objektiivi on ajaton, valovoimainen f/2,8 telezoom Sonyn E-sovitteisiin peilittömiin kameroihin. Se tuottaa erinomaista terävyyttä ja kontrastia koko kuva-alalla ja kaikilla polttoväleillä, jopa täydellä aukolla. Objektiivissa on säänkestävä rakenne, jossa on käytetty keveitä mutta kestäviä materiaaleja.

Optisessa konstruktiossa on käytetty useita erikoiselementtejä ja päällysteitä, ja tarkennusjärjestelmän kelluvat linssielementit varmistavat selkeät ja terävät kuvat, myös läheltä kuvatessa.

Hyvin vaimeaäänisellä mutta toimintaherkällä automaattitarkennuksella varustettuna tämä objektiivi on luokassaan edullisin, sekä valokuvaajalle että videotyöskentelyyn.

 

EISA TRAVEL ZOOM LENS 2020–2021

Tamron 28–200mm F/2.8–5.6 Di III RXD

Tämä kattava zoomobjektiivi on luokassaan ensimmäinen, jossa on valovoimainen f/2.8 himmenninaukko sen lyhyimmällä polttovälillä, yhdessä kompaktin koon ja keveyden kanssa. Erikoiselementtien ja älykkään varusohjelman ansiosta Tamron 28–200mm F/2.8–5.6 Di III RXD kykenee vaikuttavaan optiseen suorituskykyyn, joka takaa selkeät ja terävät otokset. Valovoiman ja 19 cm yltävän lähimmän tarkennusetäisyyden ansiosta voit ottaa lähikuvia, joissa on miellyttävän pehmeä tausta.

Automaattitarkennus on nopea, täsmällinen ja meluton, mikä on todellinen lahja yhtä lailla valokuvaajille kuin videon tekijöillekin.

 

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2020–2021

Sony FE 200–600mm F5.6–6.3 G OSS

Tämä ultra-telezoom on niiden mieleen, jotka pitävät luonto- ja urheilukuvauksesta, mutta eivät halua painavaa objektiivia. Se on omassa luokassaan sekä edullinen että kevyt, mutta tuottaa todella terävää kuvanlaatua jopa suurimmalla aukolla, mikä on hyvin tärkeätä objektiiville jota käytetään useimmiten polttoväleillä 400–600 mm.

Automaattitarkennus on hyvin nopea, ja suurikokoisella zoomausrenkaalla vaihdat polttoväliä miellyttävän pehmeästi 200 millistä 600 milliin, ilman että objektiivin pituus tai painopiste samalla muuttuisi.

Polttovälialuetta voi laajentaa entuudestaan, kun käytetään Sonyn 1,4x- ja 2,0x -telejatkeita, jotka ovat täysin yhteensopivia automaattitarkennuksen kanssa.

 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2020–2021

Nikon AF-S NIKKOR 120–300mm F2.8E FL ED SR VR

Tämä tehokkaiden ominaisuuksien telezoom soveltuu ammattikäyttöön vaativissa olosuhteissa. Sen koko polttovälialueella samana säilyvä valovoima tarjoaa etuja monissa tilanteissa, kuten potrettikuvauksessa, urheilukuvauksen sisä- ja ulkolajeissa sekä luontokuvauksessa.

Tämä NIKKOR-objektiivi tuottaa poikkeuksellista erotuskykyä täyden kuvakoon peilikameroissa, jopa sen suurimmalla f/2,8 aukolla. Sen kromaattinen aberraatio on minimaalista Nikonin uuden SR (Short Wavelength Spectrum) -lasimateriaalin ansiosta. Sen käsiteltävyys on loistavaa, ja siinä on kattava sääsuojaus sekä tehokas kuvanvakaaja.

Yhteensopivuus Nikonin 1.4x ja 2x telejatkeiden kanssa antaa lisää joustavuutta kuvaamiseen.

 

 

EISA WIDEANGLE LENS 2020–2021

Sony FE 20mm F1.8 G

Pienikokoinen ja kevyt Sony FE 20mm F1.8 G on poikkeuksellinen objektiivi, joka tuottaa todella teräviä kuvia koko kuva-alalle, jopa aukolla f/1,8. Sen optisessa konstruktiossa on käytetty edistyneitä asfäärisiä ja alhaisen värihajonnan elementtejä, joiden ansiosta kuvanlaatu nurkasta nurkkaan on korkeatasoinen, ja jotka torjuvat kromaattista aberraatiota sekä vaimentavat toistovirheitä. 9-lehtisen himmentimen ansiosta valokuvaaja pystyy luomaan kauniisti pehmeneviä taustoja. Kaksi XD-moottoria varmistavat hyvin nopean, tarkan ja hiljaisen tarkennuksen, ja käsitarkennuksessa sen lyhyintä 18 cm kuvausetäisyyttä voi käyttää vaikuttaviin lähikuviin.

 

EISA PORTRAIT LENS 2020–2021

Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S

Upeana lisäyksenä Nikonin peilittömään Z-järjestelmään, tämä loistava potrettiobjektiivi 85 mm klassisine polttoväleineen erottuu edukseen, kovasti kilpaillussa sarjassa. Nikonin tähän mennessä parhaana 85 mm objektiivina se suoriutuu tehtävästään ihailtavasti jo aukolla f/1,8. Silloin sen pehmeämpi reunapiirto sopii vaativimmillekin potrettikuvaajille, ja pari aukkoa himmentämällä sen suorituskyky on teknisesti täydellistä.

Lisäksi tässä objektiivissa ei ole vääristymiä, siinä on nopea automaattitarkennus, ja se on valmistettu korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, kuten säänkestäväksi kaikissa käyttöolosuhteissa.

 

 

EISA LENS INOVATION 2020–2021

Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM

Nämä kaksi innovatiivista ultra-teleobjektiivia ovat verrattoman kevyitä, kiitos uudenlaisen konstruktion, jossa yhdistyvät erikoiselementit ja pienehkö valovoima, ja kokonaan ilman himmennintä. Niiden rungot ovat kokoonpainuvaa rakennetta, minkä ansiosta ne ovat kuljetusasennossaan huomattavan lyhyitä. Lisäksi, kuvanvakaajan ansiosta niitä voi käyttää käsivaralta kuvaamiseen ilman jalustan tukea. Yhdessä nämä ominaisuudet merkitsevät Canonin peilittömien kameroiden käyttäjille liikuteltavuutta, huokeata hintaa ja ulottuvuutta, jotka olivat aikaisemmin vain croppikennoisten kameroiden maailmaa.

Tämän tuloksena nämä objektiivit tulevat varmuudella olemaan suosittuja sellaisten aiheiden kanssa kuin eläin- ja urheilukuvaus tai vaikka ilmakuvaus.

 

EISA CAMERA DRONE 2020–2021

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2 on kompaktinkokoinen kamerakopteri, joka on hyvin helppo hallita, ja jonka voi kätevästi taitella kuljetusta varten.

Sen ½ tuuman CMOS-kenno tuottaa 48 MP resoluution valokuvia, ja videotilassa kamera tukee 4K-tallennusta nopeudella 60 kuvaa sekunnissa. Sekä valokuvat että video-otokset tallentuvat käytännöllisille microSD-korteille, ja hämmästyttävä gimbal-tuenta varmistaa etteivät kummatkaan tallennu tärisevinä.

Mavic Air 2:lla on paljon tarjottavaa elokuvantekijöille, kuten HDR-panoraama, 8K Hyperlapse ja SmartPhoto-kuvaustila, jossa älykäs automatiikka tunnistaa näkymän ja optimoi kuvausta tilanteen mukaiseksi.

 

EISA PHOTO SOFTWARE 2020–2021

Nik Collection 3 By DxO

Nik Collection 3 by DxO on kahdeksan tehokkaan valokuvaeditoinnin liitännäisen kokoelma, käytettäväksi Adobe Photoshopin, Lightroomin ja DxO PhotoLabin kanssa. Se auttaa valokuvaajia nostamaan valokuvansa uudelle tasolle.

Liitännäiset tuottavat laajan kokoelman efektejä, joilla voi editoida kuvia nopeasti ja helposti, kuten todella hyvä mustavalkomuunnos, houkuttelevat värisäädöt ja luovat suodattimet. Lisänä tässä ohjelmaversiossa saat kattavat geometriset korjaukset.

Uusi, kuvatiedostoa tuhoamaton toimintotila tuottaa editoitavia TIFF-tiedostoja, samalla kun alkuperäiset kuvaoriginaalit pysyvät tallessa, ja voit myös palauttaa säätöjä takaisinpäin.

 

EISA MONITOR OF THE YEAR 2020–2021

EIZO ColorEdge CS2740

EIZO ColorEdge CS2740 on 27” monitori, jossa on 3840×2160 pikselin 4K UHD -resoluutio, siis nelinkertaisesti Full HD -resoluutio.

Tämä korkealuokkainen monitori on ihanteellinen luovaan työskentelyyn valokuva- ja videoeditoinnissa, ja siinä on Adobe RGB-väriavaruuden laaja sävyala sekä eloisa ja tarkka toisto. Suuren pikselitiheyden ansiosta sävyt toistuvat sulavina.

Monitorissa on oleellisena toimintona värikalibrointi ColorNavigator 7 -ohjelmistolla, ja lisäksi modernit ja monipuoliset liitännät kuten USB-A, HDMI, DisplayPort ja välttämätön USB-C -liitäntä.

 

HI-FI EXPERT GROUP

EISA LOUDSPEAKER 2020-2021
SVS Prime Pinnacle

EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2020-2021
System Audio legend 5 silverback

EISA BEST VALUE BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2020-2021
Monitor Audio Bronze 100

EISA BEST VALUE FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2020-2021
Focal Chora 826

EISA AMPLIFIER 2020-2021
ARCAM SA30

EISA SMART AMPLIFIER 2020-2021
NAD Masters M33

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2020-2021
Musical Fidelity M8xi

EISA HIGH-END PRE/POWER AMPLIFIER 2020-2021
Michi P5/S5

EISA TURNTABLE 2020-2021
Thorens TD 1601

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2020-2021
Pro-Ject T1

EISA DIGITAL SOURCE 2020-2021
Volumio Primo

EISA BEST VALUE DAC 2020-2021
iFi Audio ZEN DAC

EISA PHONO PREAMP 2020-2021
Primare R15

EISA AUDIO ACCESSORY 2020-2021
Pro-Ject VC-E

COMBINED WITH MOBILE EXPERT GROUP                               

EISA HEADPHONES 2020-2021
DALI IO-6

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021
FiiO M11 Pro

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021
AudioQuest DragonFly Cobalt

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021
Arendal Sound 1961 Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021
Triangle Borea Series

EISA SMART SOUNDBAR 2020-2021
Harman Kardon Citation MultiBeam 700

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2020-2021
Bang & Olufsen Beosound Stage

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2020-2021
Denon AVC-X4700H

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2020-2021
SVS SB-2000 Pro

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2020-2021
Trinnov Altitude Platform

EISA HOME THEATRE HEADPHONE 2020-2021
JVC EXOFIELD XP-EXT1

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2020-2021
Emotiva XPA Gen 3

EISA SOUNDBAR 2020-2021
LG SN8YG
LG DSN8YG (Germany, Austria, Switzerland and the Netherlands)
LG SN8
LG SN8Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2020-2021
TCL TS9030 RAY·DANZ

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE MEDIA PLAYER 2020-2021
Zappiti Pro 4K HDR

HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP

EISA 8K TV 2020-2021
LG 75NANO99
LG 75NANO999NA
LG 75NANO996NA
LG 75NANO99UNA

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2020-2021
LG OLED65GX
LG OLED65GX6LA
LG OLED65GX9LA
LG OLED65GXPUA

EISA LARGE SCREEN TV 2020-2021
Samsung QE75Q950TS

EISA BEST BUY TV 2020-2021
TCL 65C815
TCL 65C815K (UK)

EISA HOME THEATRE TV 2020-2021
Philips 65OLED935

EISA BEST BUY OLED TV 2020-2021
Philips 55OLED805

EISA PROJECTOR 2020-2021
Optoma CinemaX UHZ65UST
Optoma P1 (Australia)
Optoma CinemaX P1 (North America)

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE MEDIA PLAYER 2020-2021
Zappiti Pro 4K HDR

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA CAMERA OF THE YEAR 2020-2021
Fujifilm X-T4

EISA BEST BUY CAMERA 2020-2021
Nikon Z 50

EISA APS-C CAMERA 2020-2021
Canon EOS 90D

EISA FULL-FRAME CAMERA 2020-2021
Nikon D780

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2020-2021
Sony Alpha 7R IV

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2020-2021
Canon EOS-1D X Mark III

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2020-2021
Panasonic Lumix DC-S1H

EISA COMPACT CAMERA 2020-2021
Fujifilm X100 V

EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021
Sony ZV-1

EISA CAMERA INNOVATION 2020-2021
Canon EOS R5

EISA LENS OF THE YEAR 2020-2021
Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2020-2021
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art

EISA STANDARD ZOOM LENS 2020-2021
Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD

EISA TRAVEL ZOOM LENS 2020-2021
Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR

EISA WIDEANGLE LENS 2020-2021
Sony FE 20mm F1.8 G

EISA PORTRAIT LENS 2020-2021
Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S

EISA LENS INNOVATION 2020-2021
Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM

EISA CAMERA DRONE 2020-2021
DJI Mavic AIR 2

EISA PHOTO SOFTWARE 2020-2021
Nik Collection 3 By DxO

EISA MONITOR 2020-2021
EIZO ColorEdge CS2740

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA BEST SMARTPHONE 2020-2021
OnePlus 8 Pro

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2020-2021
OPPO Find X2 Pro

EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2020-2021
Samsung Galaxy Z Flip

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2020-2021
Sony Xperia 1 Mark II

EISA SMARTPHONE CAMERA 2020-2021
Huawei P40 Pro

EISA IN-EAR HEADPHONES 2020-2021
Sennheiser Momentum True Wireless 2

EISA ON-EAR HEADPHONES 2020-2021
Bowers & Wilkins PX5

EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021
LG XBOOM Go PL7
LG XBOOM Go PL7W

EISA SMARTWATCH 2020-2021
Huawei Watch GT 2

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP

EISA HEADPHONES 2020-2021
DALI IO-6

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021
FiiO M11 Pro

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021
AudioQuest DragonFly Cobalt

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2020-2021
KENWOOD DMX9720XDS

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2020-2021
Helix DSP ULTRA

EISA IN-CAR BEST VALUE DSP 2020-2021
Ground Zero GZDSP 4-8XII

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2020-2021
MOSCONI GLADEN ATOMO 2

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2020-2021
Eton Stealth 7.1 DSP

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2020-2021
ESB 8.6K3U LE

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2020-2021
Hifonics ZRX6D2

EISA IN-CAR HIGH END COMPONENT 2020-2021
Audison bit One HD Virtuoso

EISA IN-CAR DASHCAM 2020-2021
KENWOOD DRV-A501W

EISA CAMPER VAN HEAD UNIT 2020-2021
Zenec Z-E3766