Huokea viiden värin mustesuihkutulostin

Kirjoittanut 9.2.2019

Uusi Canon PIXMA TS705 sopii kotiin tai pieneen toimistoon. Tulostimessa on 350 arkin syöttölaite, automaattinen kaksipuolinen tulostusmahdollisuus sekä koko joukko liitäntävaihtoehtoja.

Canon PIXMA TS705 on yhteensopiva Amazon Alexa- ja Google Home -virtuaaliavustajien kanssa ja se voidaan integroida saumattomasti mukaan jokapäiväisiin tulostustarpeisiin. Canon PIXMA TS705 -tulostin kertoo käyttäjälleen aktiivisesti myös tulostimen tilasta ja mustetasoista.

Tulostimen kompakti koko, ääniohjaus, liitettävyys sekä riittomusteet lisäävät tulostimen käyttömukavuutta. Kaksisuuntaisen paperinsyötön ansiosta PIXMA TS705 -tulostin voi käsitellä kaikenkokoisia papereita, mukaan lukien matta ja kiiltävä, 3,5 × 3,5 tuuman ja A4:n välillä.

IOS:n ja Androidin kanssa yhteensopiva Canon PRINT -mobiilisovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden tulostaa suoraan älypuhelimesta wi-fi-yhteyden kautta. Canonin Easy Ink Delivery -ohjelmisto huomaa musteen loppumisen, tunnistaa säiliön tyyppimerkinnän ja toimittaa oikean värisäiliön suoraan kotiovelle.

Canon PIXMA TS705 tullee saataville helmikuussa 2019 ja sen suositushinta on 85 euroa.