Monipuolinen gimbaali Zhiyunilta

Kirjoittanut 16.6.2022

Vain 549 grammaa painava Zhiyun Crane M2S on erittäin helposti mukana kannettava kameravakain, aivan kuten puhelingimbaali, mutta se pystyy kantamaan peilittömiä kameroita, kuten Sony A7SIII:n ja pieniä kiinteäpolttovälisiä objektiiveja. Verrattuna tavalliseen Crane-M2-sarjaan uudessa gimbaalissa on erittäin kevyt runko yhdistettynä vahvempiin moottoreihin ja pidennettyihin akseleihin.

Gimbaalissa on myös sisäänrakennettu erittäin kirkas valo, joka voi tuottaa yli 1 000 lumenin kirkkauden 2,8 m²:n alueella. Valon värilämpötila on 5 500 K ja CRI 90+. Valaisimessa on viisi säätötasoa, ja siinä on neljä kiinnitettävää värisuodinta.

Kompakti ja joustava muotoilu sekä intuitiiviset hallintalaitteet tekevät gimbaalista helppokäyttöisen. 0,66 tuuman näyttö tarjoaa reaaliaikaisen tilatiedon ja käyttöparametrit sekä kamerasta että gimbaalista. M2S tukee usb pd -pikalatausta jopa 12 W:n teholla usb-c-liitännän kautta. Täysi latausaika saavutetaan vain 100 minuutissa, jolloin Crane M2S toimii jopa 10 tuntia (asetuksista riippuen). Tuetut kamerat voidaan liittää suoraan usb-c-kaapelilla.

Focus Nordicin maahantuoma Zhiyun Crane M2S maksaa noin 310 euroa.