Pieni striimausratkaisu YoloBoxilta

Kirjoittanut 9.6.2022

YoloLiv Yolobox Mini ei ole paljon suurempi kuin tavallinen ulkoinen 5-tuumainen monitori, vaikka siinä on kaikki, mitä tarvitset suoratoistoon.

YoloBox Mini on kooderi, monitori, tallennin ja monen kohteen striimeri, kaikki yhdessä paketissa.

YoloBox Mini on intuitiivinen 5,5-tuumainen kosketusnäyttö, joka painaa vain 320 g. Siinä on yksi hdmi-tulo, yksi hdmi-lähtö ja yksi usb-a-tulo. Se tukee 720p- ja 1080i/p-tuloresoluutioita ja lähettää 540p-, 720p- ja 1080p60-virtoja H.264-koodekkia käyttäen. Se on valmis Facebook-liveen, YouTubeen ja Twitchiin heti laatikosta käyttöönotettaessa. Kirjaudu vain tilillesi ja aloita striimaus. Se tukee myös suoratoistoa RTMP/RTMPS- protokollan kautta ja voi suoratoistaa jopa kolmeen kohteeseen samanaikaisesti.

Mini muodostaa internetyhteyden joko integroidun rj45-portin (ethernet), Wi-Fi:n tai mobiilipalvelun kautta valinnaisen sim-kortin avulla.

Siinä on myös linjatasoinen äänitulo ja erillinen äänilähtö kuulokkeille. Voit tallentaa suoratoiston suoraan mp4-muodossa valinnaiselle sd-kortille (enintään 128 Gt). Sd-kortin kautta on myös helppo lisätä valmiiksi nauhoitettuja videoita introa, lähtölaskentaa, b-rollia tai muita erikoisjaksoja ja grafiikkaa varten.

YoloBox Minissä on sisäänrakennettu akku, joka kestää noin kaksi tuntia ja latautuu usb-c:n kautta.

Focus Nordicin maahantuoma YoloBox Mini maksaa noin 870 euroa.