Muutoksen tuulet Kamera-lehdessä

Kirjoittanut 12.1.2017

Vuosi 2017 tuo monia muutoksia meille lehteen.

Vuosi alkaa meillä Kamera-lehdessä uudistusten merkeissä. Olemme muuttaneet uusiin tiloihin, ja toimituksen tehtäväjaossa on tapahtunut muutoksia.

Kamera-lehden vastaavana toimittajana aloitti vuodenvaihteessa Minna Jerrman. Asko Vivolin on siirtynyt lehden taustajoukkoihin asiantuntijatehtäviin.

– Minna on aiemmin hoitanut meillä laaja-alaisesti toimitussihteerin tehtäviä ja vastannut uuden verkkopalvelumme menestyksekkäästä uudistuksesta. Muutoksen myötä hän ottaa vastuulleen Kamera-lehden kokonaissisällön, jossa painettu lehti ja digitaalinen verkkopalvelu tukevat toisiaan entistä tiiviimmin, toimitusjohtaja Leena Saarela toteaa.

– Tämän vuoden teemoja ovat muun muassa pikakuvaus, valaisu, panoraamat, muotikuvaus, kuvankäsittely ja kameroiden huoltaminen – sekä kestosuosikki luontokuvaus monesta eri näkökulmasta. Uusien kuvauslaitteiden esittely on edelleen kiinteä osa lehtemme sisältöä – testaamme ne jatkossakin lehden testiohjelmalla, Minna kertoo.

Minna on työskennellyt Kamera-lehdessä kuusi vuotta. Hän on koulutukseltaan toimittaja (VTM) ja valokuvaaja (VAT).

– Kamera-lehdessä yhdistyvät hienosti kaksi intohimoani, kirjoittaminen ja kuvaaminen, hän toteaa.

pasilan kartta

Toimitus Pasilassa

Olemme muuttaneet Helsingin keskustasta Itä-Pasilaan samalla, kun edellisessä kiinteistössä alkoi saneeraus.

Uudet toimitilamme sijaitsevat osoitteesta Pakkamestarinkatu 1 A Lt 141, 00520 Helsinki. Lankapuhelimemme jäivät muuton yhteydessä myös historiaan. Uusi puhelinnumero toimistoon ja tilaajapalveluun on 0400-802 282.

– Itä-Pasilan rujoudessa on jotakin hyvin viehättävää. Lukuisat portaat ja sillat kahden katukerroksen välillä tuovat työmatkoihin oman, pelimäisen, tunnelmansa. Silmä alkoi heti bongailla hyviä kuvakulmia! sanoo lehden graafikko Ronja Korhonen.