Pieni matkatulostin Canonilta

Kirjoittanut 29.4.2020

Kooltaan pienikokoinen Canon SELPHY Square QX10 -kuvatulostin kulkee kätevästi mukana ja tuo arvoa vaikkapa skräppääjälle, matkakuvakirjojen harrastajalle, reseptinikkarille tai Instagramin käyttäjälle neliönmuotoisten printtien muodossa.

Tulostin tuottaa värikkäitä ja tarkkoja 68×68 mm:n (2,7×2,7 tuuman) neliönmuotoisia valokuvia suoraan älypuhelimesta Canon XS-20L -tulostusmateriaalille. Laitteen värisublimaatiotekniikka tuottaa syvät ja kirkkaat värit ja arkistokelpoisen laadun, joka kestää valmistajan mukaan jopa 100 vuotta. Uusi neliömuotoinen valokuvapaperi tarjoaa tulosteille klassisen ilmeen ja kehyksen, johon voi lisätä käsin kirjoitettuja kuvatekstejä. Canonin maksuttoman SELPHY Photo Layout -mobiilisovelluksen (versio 2.0, Android ja iOS) avulla tulosteisiin voi lisätä tehosteita, kuten leimoja, suotimia, reunuksia, tekstiä ja asetteluja. Tulosteiden suojaavan kalvon ansioista ne pysyvät tahrattomina, veden-, lian- ja repäisynkestävinä.

Kuvatulostin tulee saataville valkoisena, vaaleanpunaisena, mintunvihreänä ja mustana. Canon SELPHY Square QX10 -kuvatulostin maksaa 170 euroa.