Rajala Ambassadorit

Kirjoittanut 25.2.2016

Kuuden kuvaajan keskinäinen kisa on alkanut.

Rajala Ambassador on uusi elämyksellinen sisällöntuotantokilpailu, jossa heittäytyminen ja inspiroiva sisältö ratkaisevat. Kuusi persoonallista ja monipuolista osaajaa on valittu sadoista hakijoista vuoden 2016 lähettiläiksi. Vuoden kestävän kilpailun aikana testataan Ambassadorien valo- ja videokuvaustaitoja erilaisin välinein mitä haastavammissa kuvausympäristöissä.

Rajala Ambassadorit ovat: Ilkka Peltola, 31, Kai Sinervo, 52, Roosa Raanoja, 20, Ville Pääkkönen, 20, Minttu Mäntysalo, 29 ja Milla Vahtila, 26.

Valittujen Ambassadorien taustat ovat hyvin erilaisia. Jokaisella on omat erikoisalansa luontokuvauksesta ja tanssista extreme-urheiluun sekä yhteiskunnallisten ilmiöiden kuvaamiseen. Mukana on niin kokenut valokuvajournalisti, seurattu bloggaaja kuin nuori luontokuvauksen uudistajakin. Kaikkia valittuja yhdistää intohimo valokuvaukseen, visuaalisuuteen ja ajan ilmiöiden ikuistamiseen.

Lähettiläiden avulla konkretisoituu, miten erilaisia kuvia ja näkemyksiä samalla kalustolla voi toteuttaa.

– Meillä on isot odotukset siitä, mitä uutta ja inspiroivaa ambassadorit keksivät kisan myötä meille tarjoilla, sanoo Rajalan markkinointijohtaja Juhani Toppari.

Vuoden aikana Ambassadorit tekevät kuvausmatkoja Suomessa ja ulkomailla. Kuvaajat saavat käyttöönsä eri yhteistyötahojen sponsoroimina ensiluokkaisen kamerakaluston.

Rajalan raati ja yleisö valitsevat parhaiten Ambassador-haasteista suoriutuneen lähettilään, joka voittaa 3 000 euron kuvauskaluston. Kilpailun etenemistä voi seurata Ambassador-sivustolla. Yleisö voi osallistua valinnan tekemiseen äänestämällä osakilpailuissa suosikkiaan.