Seurat toimivat: maalis-huhtikuu

Kirjoittanut 28.2.2019

Liiton kuukauden poiminta

Kuukauden kuvan on ottanut Ari Komulainen. Sen nimi on Hiljainen tarkkailija, ja se on otettu Inkoossa elokuussa 2017. Valokuva valittiin Kameraseuran Natura-kerhossa Vuoden luonto- ja ympäristökuvaajakilpailussa parhaaksi yksittäiseksi kuvaksi. Kilpailu oli kokoelmakilpailu.

Liiton vuosinäyttely Kuusankoskella

Suomen Kameraseurojen Liiton vuosinäyttelyn ja vuosikokouksen 2019 järjestää Kamera -73 Kuusankoski.

Vuosinäyttelyn avajaiset pidetään Kuusankoskitalolla, Kymenlaaksonkatu 1, lauantaina 6.4. klo 14. Näyttely on avoinna 6.–27.4.2019.

Näyttelyyn kannattaa käydä tutustumassa, vaikka ei ehtisikään mukaan avajaisiin. Esillä on suomalaisen amatöörikuvauksen tämänhetkistä parhaimmistoa.

Lisätiedot: www.sksl.fi

Tampereen Valokuvausseuran kurssi

Lightroomin peruskurssi 9.-10.3.2019

Kurssi on tarkoitettu Lightroom-ohjelman käytön aloittelijoille. Opit karsimaan turhat kuvat pois helposti, tallettamaan ne tietokoneelle järjestykseen ja antamaan kuville hakusanat, jolla kuvat löytyvät jälkeenpäin. Puhallat kuviin puhtia kuvankäsittelyllä sekä julkaiset kuvat käyttötarkoituksen mukaan oikeassa koossa.

Lisätiedot: www.valokuvausseura.com/valokuvauskurssit

7th Obsession of Life -näyttely

Vantaan Fotokerho järjestää 7. Obsession of Life -näyttelyn. Viimeinen osallistumispäivä näyttelyyn on 11.3.2019.

Sarjoja on neljä: avoin väri ja mustavalkosarja, luontosarja ja kuvajournalismisarja. Hyväksymiset kerryttävät SKsL-pisteiden lisäksi NFFF, PSA, GPU ja FIAP -pisteitä.

Liiton koulutus ja esitelmät

Liiton tarjoamasta koulutuksesta kiinnostuneet seurat voivat olla yhteydessä koulutusvastaavaan, pekka.salminen@sksl.fi.

Jos mietit ohjelmaideoita seurasi kerhoiltoihin, ratkaisu voi löytyä SKsL:n esitelmäpankista.

Kara-Kamerat & Espoon Ag Korutiimi

Hopeasta koruiksi ja kuviksi -näyttely 7.2.–4.3. Uniikkeja hopeakoruja sekä valokuvia hopeakoruista ja niiden tekovaiheista.

Karatalo, Espoon Karakallio, Kotkatie 4. Ark. 9–17 ja tapahtumien yhteydessä.