Trierenberg Super Circuit kutsuu mukaan

Kirjoittanut 11.1.2016

Osallistu maailman suurimpaan valokuvien kiertonäyttelyyn.

Yksi maailman suurimmista valokuvanäyttelyistä, Trierenberg Super Circuit ylsi vuonna 2015 110 000 kilpailutyön määrään. Osallistujia oli 110 maasta ympäri maailman. Kiertonäyttelyistä Trierenberg on maailman suurin.

Nyt vuoden 2016 kilpailu on käynnistynyt. Palkinnot ovat houkuttelevia, sillä pelkästään rahapalkintoja jaetaan 15 000 euron arvosta. Jaossa on kaikkiaan 500 erilaista palkintoa, mukana on myös komeita mitaleita. Voittajille lähtee myös kutsu Galanight of Phtography -tilaisuuteen Linziin Itävaltaan.

Parhaista kuvista julkaistaan 300-sivuinen näyttelyluettelo, johon painetaan yli 1 000 kilpailukuvaa. Kirja lähetetään jokaiselle osallistujalle. Teosta voi hyvällä syyllä pitää ajankohtaisena ja kattavana läpileikkauksena tämän hetkiseen luovaan valokuvaukseen.

30 teemasarjaa

Yleiskilpailu on aiheeltaan vapaa niin mustavalkovedosten, värivedosten kuin digitaalisten kuvatiedostojenkin sarjassa. Kilpailussa on lisäksi 30 teemasarjaa.

Digitaalisesti osallistuvat kuvaajat voivat lähettää tiedostonsa osoitteessa www.photocontest.at > Entry form and upload. Latauspalvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä kilpailusivustolle. Viimeinen osallistumispäivä on 21. maaliskuuta 2016.

Kilpailutöistä kansainvälinen tuomaristo etsii teknisen osaamisen lisäksi uusia ideoita ja persoonallisia näkökulmia erilaisiin aiheisiin. Tuomaristo valitsee parhaat kuvat ja päättää palkintojen jaosta. Parhaista kuvista kootaan laaja valokuvanäyttely, joka kiertää eri puolilla Itävaltaa.