Vuoden parhaat kuvaustuotteet valittu

Kirjoittanut 15.8.2017

EISA Awardilla palkitut tuotteet valittiin kesäkuun lopussa Splitissä.

Tutustu EISA Awards -palkittuihin

Mitä ominaisuuksia on vuoden parhaissa kameroissa? Entä objektiiveissa? Mitä uusia innovaatioita on noussut pintaan?

EISA Awardien, valokuvausalan palkittavien tuotteiden, valintakokous kerää hyvin yhteen vuoden kohokohdat. Palkittavista kameroista ja muista kuvausvälineistä käydään vilkastakin keskustelua ennen äänestystä. Keskeistä kuitenkin on, että valintojen takana ovat valokuvausalan lehtien testitulokset ja vankka ammattitaito. Ehdokkaiksi pääsee ainoastaan tuotteita, jotka on testattu useassa EISA-lehdessä.

Osallistuin ensimmäisen kerran tänä kesänä tähän valintakokouksen. Kolmen päivän aikana valitsimme 19 palkinnon saajaa. Vertailimme, keskustelimme, äänestimme.

Kokouksessa päätimme myös mm. Eisa Maestro -valokuvakisan voittajista. Ja tapaamisen aikana EISA-yhteisöön hyväksyttiin uusia jäseniä, lehtiä Australiasta ja Yhdysvalloista. Näin EISA on jatkossa entistäkin kansainvälisempi.

EISA Photo Expert Group -palkintoraadissa oli tänä vuonna 15 valokuva-alan lehteä, yhtenä näistä Kamera-lehti. Lehdissä tehtyjen testien lisäksi EISA kokoontuu keväisin viikoksi tapaamiseen, jossa toimittajat saavat vastauksia tuotemerkkien edustajilta heitä askarruttaviin yksityiskohtiin.

Vuonna 1982 syntynyt EISA, The European Imaging and Sound Association, koostuu yli 45 valokuvaus-, video-, kotiteatteri-, äänentoistolaite- ja mobiilialan erikoislehdestä 23 Euroopan maasta. Kamera-lehti on ollut EISA:n jäsen vuodesta 1985.

Lisää

Videot EISA-voittajista