Epsonilta 44 tuuman valokuvatulostin

Kirjoittanut 28.9.2021

Epson on julkistanut uuden 44 tuuman suurkuvatulostimen. Epson SureColor SC-P8500D on suunniteltu suurikokoisten valokuvien ja laadukkaiden julisteiden tuotantoon.

Kompaktin ja modernin muotoilun ansiosta tulostin sopii useimpiin työ- ja liiketiloihin. Tasaisen ylä- ja takapinnan ansiosta se voidaan sijoittaa lähelle seinää ja tasaista yläpintaa voidaan hyödyntää laskutasona. Tulostimen käyttöä helpottaa myös se, että kaikki tarvittava, kuten intuitiivinen käyttöliittymä, valinnainen paperin keräilytaso ja tarvikkeet, on käytettävissä laitteen etupuolelta siten, ettei tulostinta tarvitsee siirtää pois paikaltaan.

Tulostimessa on kaksi paperirullapaikkaa, mikä mahdollistaa tuottavuutta lisäävän rullalta rullalle -tulostuksen. Tuotantoa helpottavat myös automaattinen materiaalinvaihto rullien välillä sekä valinnainen keräilytaso, joka pinoaa materiaalit jopa kahdelta täydeltä rullalta.

Uuden tulostimen suunnittelussa on panostettu helppokäyttöisyyteen. Sen älykkäisiin toimintoihin kuuluvat kattavat suojausominaisuudet, jotka mahdollistavat luottamuksellisten asiakirjojen suojaamisen. Lisäksi tulostin on yhteensopiva Epsonin hallinta- ja seurantasovellusten, kuten Epson Cloud Solution PORT -ohjelmiston kanssa ja Open Platform -tuen avulla asiakkaat voivat räätälöidä käyttöliittymän vastaamaan omia tarpeitaan.

Kuuden värin UltraChrome Pro6 -mustesarjassa on matta- ja valokuvamusta sekä uusi harmaa muste, joka tuottaa tasaiset väriliu’ut ja vähentää rakeisuutta. Suuren tuotantonopeuden (jopa 18 m2 tunnissa valokuvalaadulla) ja korkean tulostuslaadun lisäksi tulostimessa on alhaiset käyttökustannukset.

Epson SC-P8500D on saatavilla tammikuussa 2022. Hintaa ei ole toistaiseksi ilmoitettu.