LG:ltä elokuvakelpoinen 4K-projektori

Kirjoittanut 28.5.2021

Oli kyseessä sitten koti tai konttori, projektori on oikea valinta sinne, missä tarvitaan isoa kuvaa. LG Electronics on esitellyt elokuva- ja videokäyttöön hyvin sopivan LG HU810PW 4K -projektorin. Mallissa on LG:n edistyksellinen webOS-älytelevisiojärjestelmä sekä huipputarkka 4K-resoluutio.

Ominaisuudet kuten Filmmaker Mode, HDR Pro, 4K-resoluutio sekä jopa 300 tuumaan asti suurennettavissa oleva kuvakoko antavat HU810PW-mallin käyttäjälle todellisen kotiteatterikokemuksen. Sen lisäksi Dynamic Tone Mapping, HLG ja HGiG varmistavat sen, että HU810PW:n tarjoama katselukokemus on paras mahdollinen. Projektori on varustettu sekä hdmi 2.1- että eARC-liitännällä, joten se toimii kotiteatterin äänentoiston sekä uusimman sukupolven pelikonsolien kanssa.

DLP-tekniikkaan perustuva LG HU810PW -projektori on varustettu laservalonlähteellä tavallisen projektorilampun sijaan, mikä mahdollistaa pidemmän käyttöiän ennen valonlähteen vaihtamista. Projektorissa on myös asetukset sekä pimeille että valoisille huoneille optimaalisen kuvan saavuttamiseksi kaikissa olosuhteissa.

LG HU810PW lanseerataan pian ja se maksaa noin 4 000 euroa.