Lemmikkikuvauskurssi 15.-28.5.2017

Osta

  • Käytännön vinkkejä parempiin lemmikkikuviin. Opi luennon ja ryhmätöiden avulla erilaisia tapoja saada hyvä kuva lemmikistäsi.

Hinta: 90,00 €

10 jäljellä

Kuva: Tuula Heikkinen

Ajankohta: Kolme tapaamiskertaa: maanantai 15.5. klo 17.30-20.30, sunnuntai 21.5. klo 16-18, sunnuntai 28.5. klo 15-18

Paikka: Kameraseura ry:n uudet toimitilat Helsingissä Eerikinkatu 46:ssa sekä kuvausmiljöö Töölössä.

Hinta: 90 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden kestotilaajat 76,5 €, nuoret 45 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 14 osallistujaa.

KURSSIN SISÄLTÖ

Kiinnostaako lemmikkien kuvaaminen? Mietitkö, mitkä asetukset kamerassa kannattaa valita ja miten kuvat onnistuisivat? Tule käytännönläheiselle kolmen kokoontumiskerran kurssille lemmikkikuvauksesta!

Ensimmäisellä kerralla on teoriaa ja lemmikkikuvauksen tekniikkaa esimerkkikuvien avulla. Alkuun käymme läpi mitä asetuksia ja objektiivia kannattaa käyttää ja miten sommitella kuva. Myös avustajan roolia pohditaan. Opitaan myös, miten saada kiva yhteiskuva lemmikistä ja omistajasta. Toisella kerralla menemme meren rannalle Töölössä ja kuvaamme yhdessä omia tai kurssikaverisi lemmikkejä. Viimeisellä kerralla kokoonnumme jälleen Kameraseuran tiloissa ja analysoimme kurssilla kuvattuja kuvia. Tuo mukanasi max. 10 kurssilla ottamaasi kuvaa, joista haluat saada palautetta. Kuvien avulla kertaamme myös kurssilla opittua.

Ota mukaan:

Ota mukaan ensimmäiselle kerralle muistiinpanovälineet ja kenties kamerakin. Voit ottaa myös max. yhden lemmikkikuvan, josta haluat saada palautetta.

Opettaja

Tuula_KS_200x200-160603Tuula Heikkinen

Valokuvaaja (KIP, VAT). ”Olen toiminut yrittäjänä valokuvausalalla vuodesta 2004 asti. Työ pitää sisällään kuvauksia yksityis- ja yritysasiakkaille, opetustyötä ja valokuvausalan tuote-esittelyjä.

Vahvin osaamisalueeni valokuvauksessa on henkilökuvaus, johon lemmikkuvauskin osaltaan voidaan laskea.”

www.adessa.fi

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista. Kameraseura ry. ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että kurssi peruuntuu. Muussa tapauksessa kurssi toteutuu ja sinua odotetaan yllämainittuun kurssipaikkaan aloitusajankohtana.

Kurssin aikana pidetään kahvitaukoja sekä pidempi tauko, jolloin on mahdollisuus ruokailla lähiravintoloissa tai syödä omia eväitä.

Kameraseura ei vakuuta kursseille osallistujia, joten opiskelijoilla on haluttaessa oltava oma vakuutus.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!

Kameraseura ry.