Kameraseuran studion perehdytys 5.11.2019

Osta

  • Perehdytys Kameraseuran käytäntöihin muissa studioissa aiemmin kuvanneille.

Hinta: 10,00 €

Loppuunmyyty

Ajankohta: tiistai 5.11.2019, klo 18.00-19.30

Paikka: Kameraseuran studio, Hietalahdenkatu 5, Helsinki

Hinta: 10 euroa, nuoret alle 25-vuotiaat 5 euroa. Vain Kameraseura ry:n jäsenille tai jäseneksi liittyville.

Perehdytykseen otetaan max 6 osallistujaa. Oma kamera mukaan.

Perehdytys on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo vahva osaaminen studiokuvaamisen alueella, mutta jotka eivät ole käyttäneet Kameraseuran studiota.

Perehdytyksen aikana käydään läpi Kameraseuran studiokäytännöt; kuinka vuokraus tapahtuu, mistä saa avaimet, mistä löytää varauskalenterin jne. Tutustutaan myös studion laitteistoon ja käytäntöihin studion puolella sekä turvallisuustekijöihin.

Perehdytyksen jälkeen henkilöillä on oikeus vuokrata Kameraseuran studiota. Tarvittaessa kouluttaja voi todeta, että kurssilainen tarvitsee perehdytyksen lisäksi peruskurssin hallitakseen laitteiden käytön turvallisesti. Henkilöt, jotka eivät ole kuvanneet studiossa aikaisemmin saavat oikeuden vuokrata studiota vasta käytyään studiokuvauksen perusteet -kurssin.

Ennen perehdytystä tulee osallistujien lukea kotisivuilta studiokäytännöt: www.kameraseura.fi/studio.

Studiossa ulkokengät jätetään naulakkoon, joten varaa mukaan villasukat, sisätossut tai vastaavat mukaan.

Perehdytyksen vetäjänä toimii Kameraseuran studiovastaava Teemu Ojala. 

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista. Kameraseura ry. ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että kurssi peruuntuu. Muussa tapauksessa kurssi toteutuu ja sinua odotetaan yllämainittuun kurssipaikkaan aloitusajankohtana.

Kameraseura ei vakuuta kursseille osallistujia, joten opiskelijoilla on haluttaessa oltava oma vakuutus. Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!